Sari la conținut

hellrider

EX+
  • Număr conținut

    12
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    ovidiu_bojo

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    15.07.2009
  • Motocicleta
    Suzuki Intruder vs800
  • Numar Moto
    B-29-LFR

Informații profil

  • Interests
    club de chopperisti

hellrider's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. hellrider

    Suzuki Intruder

    Tipul care sa uitat in el lucraza de 20 de ani in domeniu.. nu stiu dak ati auzit de el Iulian il cheama, are service-ul in incinta Faur poarta 3-4... l-am dus deaja la x mecanici care n-au putut sa-i desfaca chiuloasa... L-am dus la service pt k dupa ce mi s-a aprins becul la ulei a inceput sa bata motorul urat de tot.... un sunet metalic... Iulian mi-a aratat la prima vedere care ar fi problemele: cementare sarita de pe colbutori, lanturi de distributie mai lungi, supape etc.... Cand a desfacut si cilindrul din spate a vazut piston de 700 si multe alte prostii... deci nu cred ca nu se pricepe... Nu m-am zgarcit doar k am luat de bune vorbele tipului kre mi la vandut k a schimbat consumabilele... Bani de unul nou nu aveam...
  2. hellrider

    Suzuki Intruder

    Am vb si cu tipul de la care am luat-o.... el stia k nu sa umblat in ea.. nam apucat sa fac dekt 500 de km si nici nam forjat-o... era singura mea bucurie!!!! imi implinisem cel mai mare vis faze de genul asta... o sa ma duc sapt viitoare sa iau devizul pt piese daca ma poate ajuta cineva cu un contact de la cineva care aduce de obicei... o luasem si pe credit, am rata si acum mai tre sa fac rost si de bani de reparatie!!!!!! sa mai ai incredere in cineva....
  3. hellrider

    Suzuki Intruder

    HEEEELLLLLPPPP!!!! mi se aprinde becul de la ulei si temp knd e motorul la relanti.. nus ce sa ma fac cu el mi s-a apins pe drum, l-am lasat sa se racesca si am ajuns incetisor acasa.. am crezut k mia mancat ulei, asa k iam completat 1l dar cred k iam pus mult. n-am mers de cand iam pus uleiul asa ca maine o sa-l dau jos daca poate cineva sa vina pana la mine...ar fi super fac cinste va rog dati un mesaj la nr. 0767737267 si va sun eu napoi! merci si sper sa ma ajute cineva!!!! seara buna! Am dat cu ceva timp in urma anuntul acesta pe forum.. Sa va anunt in ce stadiu sunt: in sfarsit am gasit pe cineva care mi-a desfacut motorul si surpriza!!!! pistonul din spate este de 700 cel din fata de 800 cat ar fi trebuit defapt, trebuiesc schimbati colbutorii, supape, lanturi de distributie care erau cu 3 zale mai mari, si multe alte chestii... daca ma poate ajuta cineva cu ceva piese de schimb sau cu un motor nou...va rog dati un PM. Seara buna!
  4. hellrider

    Suzuki Intruder

    HEEEELLLLLPPPP!!!! mi se aprinde becul de la ulei si temp knd e motorul la relanti.. nus ce sa ma fac cu el mi s-a apins pe drum, l-am lasat sa se racesca si am ajuns incetisor acasa.. am crezut k mia mancat ulei, asa k iam completat 1l dar cred k iam pus mult. n-am mers de cand iam pus uleiul asa ca maine o sa-l dau jos daca poate cineva sa vina pana la mine...ar fi super fac cinste va rog dati un mesaj la nr. 0741415136 si va sun eu napoi! merci si sper sa ma ajute cineva!!!! seara buna!
  5. hellrider

    Suzuki Intruder

    Ms pentru urari!!! Mesaj completat Stiti vre-un club ce chopperisti in Bucuresti? ceva oameni seriosi sa fie...
  6. hellrider

    Suzuki Intruder

    ms! tipul de la care l-am luat a zis k a schimbat tot la el...ulei, filtre, placute de frana, insa de asta vroiam un mecanic care sa se priceapa la intruder ca sa se uite putin la el! cu amestecul si reglari nu ma pricep deloc! ieri m-a prins ploaia aia mare...varza ma facut!! doar in cap nu eram ud ca aveam casca! ))
  7. hellrider

    Suzuki Intruder

    am uitat sa ma prezint.. acesta e motorul meu, l-am luat spatamana trecuta!!!! ce sa zic.. SUPER TARE!!!! i-am facut consumul, am mers doar in oras si mi-a luat 8% probabil k am mars putin mai turat cu el.. in rest nu am probleme, roata de 21 pe fata, o oglinda pe drapta in care nu prea vad... as avea nevoie de 2 oglinzi... imi puteti recomanda un mecanic de intruder?
  8. hellrider

    Suzuki Intruder

    salut, cine ma poate ajuta cu niste oglinzi de intruder 800?
  9. salut, pai asta caut pe cineva care se pricepe.... sa stie la ce sa se uite... pretul e undeva pe la 2800 euro, 7000 km din 2000. mi se pare cam putin... daca ma p[oate ajuta cineva din noii mei "frati" ar fi super!
  10. salut, vreau sa-mi iau motorul din poza... de la tomina... ar fi primul motor deci nu ma prea pricep... daca poate cineva sa vina cu mine sa-l vedem (cineva care se pricepe) si fac cinste!!!! pe 15 iulie am traseul sper sa iau din prima... astept raspuns.
  11. salut, sunt cam nou in domeniu... am prins o oferta de a cumpara o yamaha yzf 750 cu 3000 de lei, de la un prieten de la serviciu, insa mi-a spus k a cazut cu ea si ca are schimbatorul de viteze rupt! are cineva idee cat costa sa il schimb? m-ar interesa si o casca mai ieftina... dar sa pot purta si ochelarii! merci!
×
×
  • Creează nouă...