krokodilu Postat Ianuarie 28, 2009 Share Postat Ianuarie 28, 2009 Ma poate ajuta cineva? Nu de alta ,dar nu pot sa opresc la intruniri..ma tot duc! /index.php?showtopic=307781 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi 57 Postat Ianuarie 28, 2009 Share Postat Ianuarie 28, 2009 (editat) ..bravo krokodile! ..ai facut ceva frumos! ..la cum arata, ce-ti mai trebe etrier? Sa te vad cu ea la prima hoinareala Editat Ianuarie 28, 2009 de cristi 57 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krokodilu Postat Ianuarie 28, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 28, 2009 ..bravo krokodile! ..ai facut ceva frumos! ..la cum arata, ce-ti mai trebe etrier? Sa te vad cu ea la prima hoinareala Mai trebe si un ventilator pe 12v....dar nu de calculator!Cine are sa sara .....se plateste! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi 57 Postat Ianuarie 28, 2009 Share Postat Ianuarie 28, 2009 (editat) Mai trebe si un ventilator pe 12v....dar nu de calculator!Cine are sa sara .....se plateste! ..am eu unul de skoda, pe doua cai, i-l pastram pt nipra.. Daca-l pui nu mai ai nevoie de motor, merge si fara ..maine pun foto, ok? Editat Ianuarie 28, 2009 de cristi 57 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lau dnepr Postat Ianuarie 29, 2009 Share Postat Ianuarie 29, 2009 eu am vandut furca si nu mi e rusine dk zici de la cine ,eu am cumparat o cu o luna inainte sa o iei tu de la mine ,cred ca furca este de cb 250 ,eu am avut frana dar cum ti am spus la telefon nu ma pricep la genu de furci.dak e vreo problema zi mi si iti inapoiez banii ca nu vreau sa par "tigan" eu vreau sa ne intelegem bine ca si eu am nipru si sigur o sa ne intalnim pe la intruniri .numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krokodilu Postat Ianuarie 29, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 29, 2009 ..am eu unul de skoda, pe doua cai, i-l pastram pt nipra.. Daca-l pui nu mai ai nevoie de motor, merge si fara ..maine pun foto, ok? Nu mai pune foto...ala e prea puternic....imi strica freza si-mi papa bateria! eu am vandut furca si nu mi e rusine dk zici de la cine ,eu am cumparat o cu o luna inainte sa o iei tu de la mine ,cred ca furca este de cb 250 ,eu am avut frana dar cum ti am spus la telefon nu ma pricep la genu de furci.dak e vreo problema zi mi si iti inapoiez banii ca nu vreau sa par "tigan" eu vreau sa ne intelegem bine ca si eu am nipru si sigur o sa ne intalnim pe la intruniri .numai bine Stai linistit,...eu caut doar pistonasul...nu de bani imi pasa!nu prea pricep de ce spui ca ai avut frina?!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lau dnepr Postat Ianuarie 30, 2009 Share Postat Ianuarie 30, 2009 am fos tla intrunire la brasov ,frana functiona dak lipseste ceva insemana ca nii eu n am avut acel ceva.spor la munca si sper sa ne vedem la vara si sa fac cinste cu cata bere e nevoie sa fiu iertat .numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate