neamu_or Postat Ianuarie 28, 2009 Share Postat Ianuarie 28, 2009 as dori sa achizitionez niste cizme pt cross si as dori niste sugesti!multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valbi Postat Ianuarie 29, 2009 Share Postat Ianuarie 29, 2009 bugetul face diferenta. depinde si de unde stai daca o sa te dai foarte des merita sa suplimentezi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neamu_or Postat Ianuarie 29, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 29, 2009 nu ma dau foarte mult!dar vreau siguranta!in jur de 300 euro! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valbi Postat Ianuarie 30, 2009 Share Postat Ianuarie 30, 2009 la banii astia poti sa iei ceva ok. este un user atillas care vinde oxtar tcx pro la 170 de euro, e o oferta buna. nu pot sa iti spun cat de bune sunt pentru ca nu m-am dat cu ele dar majoritatea care le au sunt multumiti. in schimb eu am 661 hurricane daca te intereseaza detalii despre modelul asta nu ezita sa ma intrebi. http://www.vitalmx.com/videos/features/Fir...oot,485/GuyB,64 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
seseseko Postat Ianuarie 30, 2009 Share Postat Ianuarie 30, 2009 Vezi aici: /index.php?showtopic=277146 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat Ianuarie 31, 2009 Share Postat Ianuarie 31, 2009 ti-am dat un PM..pana acum am vandut in romania vreo 300 de perechi in ultimii ani..nu vreau sa fac reclama ca ma arde soso dar raportul pret calitate este cel mai bun din ro..oricum bafta la alegere.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mateimihaialex Postat Octombrie 11, 2012 Share Postat Octombrie 11, 2012 vand ghete sidi masura 42 pret 400 ron http://adventure-outlet.blogspot.ro/2010/04/ghete-moto-boots-sidi-discovery-rain.html?m=1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate