Sari la conținut

valbi

Super Membru
  • Număr conținut

    835
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de valbi

  1. Salutare, Daca este cineva interesat de sv 1000 naked poate gasi mai multe detalii aici /index.php?/topic/729010-suzuki-sv-1000-naked-2003/?p=4012225
  2. valbi

    Accident in Covasna

    Dosaru e ca si rezolvat au bagat o cioara in fata si asta o sa fie acuzat de crima,tentativa de omor,ultraj,vatamare corporala,furt de elctricitate si eventual o sa ii puna in carca si 10 gaini care au disparut zilele astea. Am facut vacantele in tarnaveni cand era rost de scandal cu ciorile faceam brigada mixta (romani,unguri,sasi) si rezolvam problema. Umflatul asta in pene pe forum mai mult rau face,stau organele pe site ca mustele pe rahat. Am incredere in baietii din zona ca or sa rezolve problema. Dumnezeu sa il odihneasca si multa sanatate ranitilor.
  3. ce ma jurasem io pe maidanezii din parc ca nu mai debitez pe aici da nu m-am putut abtine; bai frate dinamica fiecarui accident e unica pana si militienii aia care au zeci de accidente investigate anual nu isi dau cu parerea pana nu se fac niste expertize, pana nu au un raport iml s.a.m.d am prieteni care au scapat la 200 fara casca am prieteni care au murit la 50 cu doua randuri de protectii pe ei. un om a murit, nimeni nu mai poate schimba asta. Dumnezeu sa il odihneasca!! p.s. nu mai judeca-ti omul dupa boarfe, unii au, unii or sa aiba, altii niciodata.. nu am vazut nicaieri in lume ipocriti si melteni mai multi pe kilometru patrat ca in romania.. merg zilnic cu un 206 si Q7 merg cu 125 si cu diavel
  4. daca mergi cum ai invatat pentru examen nu te vad bine. incearca sa intelegi ceva din manualul ala de legislatie, exista categoria A1 omologarea se da in functie de puterea dezvoltata de motor si este o categorie pe care o poti obtine de la 16 ani.
  5. Cat tupeu sa o arzi dubios si pe forum.. auzi la el nu aveau viteza?! Prietenul tau avea o mizerie de toba (stock ciopartita) ragalia aia se auzea numai pe rosu, au fost oameni care au auzit mobra turata de la aproape un kilometru cand si-a rupt mufa tovarasul tau. Nu te mai smardoii pe forum, nu am auzit pe vre-unul de al vostru sa sara la sofer de exemplu.. nu va tine?! Mobra ta e vre-o cioarda? a tirat-o cineva ca nu avea itepeu valabil?
  6. valbi

    Accident pipera

    Rca-ul este valabil pentru decontare, in schimb nu este valabil pentru sofer.. long story short soferul va fi dat in judecata de catre asiguartor.
  7. chiar nu vreau sa nasc polemici, sper doar va cineva va intelege cu adevarat cat de important este sa stii sa franezi, nu mai insist cu mersul preventiv. baiatul este din cartier, 28 de ani este din spate de la spital, soferita este vecina cu el. ca fapt divers pe sensul unde a avut loc accidentul este discontinua, pe contrasens este linie continua. tot pantelimonul este o linie continua asta pentru oamenii care au impresia ca este vre-un DN1, toata lumea intoarce pe linia continua altfel trebuie sa mergi kilometri pana o poti face in litera legii. nu stiu cat de tare a mers, l-am auzit cum a plecat de la semafor 1-2 spre rosu si impactul. a murit pe loc.
  8. experienta zero barat. mobra de o luna sau doua, are 25 de metri de frana + 25 de taras pana la impact daca mai punem si timpul de reactie este destul de clar ca nu i-a intors tocmai in fata. ghinionul lui ca nu se pricepea la frana la fel de bine ca la sprint. ghinionul lui ca ramas agatat de motoreta. pacat ca nu a avut un prieten sa il duca intr-o parcare sa ii mai arate o frana de urgenta, o manevra de evitare si tot asa.. mici detalii care fac diferenta. dumnezeu sa il ierte!
  9. Imi cer scuze mai rad si eu din cand in cand de la butoane. Daca tot ai vecini chinezi poate inveti ceva de la ei si nu mai stai sa chitzai dupa cinspe sute!! Pana una alta ma duc sa dau o tura cu mobra mea de o mie, in real life! Bafta la peste!!
  10. Asta e parerea ta. 650 pe langa 1000 stock e pistol cu apa.. o gluma, si nu una buna. Altfel trebuie sa fi prost sa o dai pe 2 lei, e o motoreta care are valoare, cel putin afara. Cineva care vrea cu adevarat mobra asta o sa faca pe dracu in patru si o sa o ia, noi asa am facut, si da puteam sa imi iau gixer sau r1 cu banii de pe sv stock.
  11. asta in doua trante e muci. bine, daca se da vre-un martalog apuca sfarsitu lumii cu ea..
  12. ala e soft enduro cu indulgenta. hardenduro sunt motoretele care merg pe la romaniacs.
  13. pai nu ar fi de mirare daca ne gandim ca mobra ta nu mai e stock cel mai bine e sa pierzi timpul pe svraider & co trebuie sa gasesti cu siguranta la sectiunea racing destule pareri avizate. altfel sa traiesti, poate lingem un cico cand o da soarele.. poate te risti sambata dimineata la clinceni.. se zboara
  14. nu cred, o sa vina un raport de la IML. nu s-a mai trezit - 45 de ani.
  15. ma refeream strict la cateva zeci de kilometri de curbe pe care poti sa ii dai la un drum de cateva sute de exemplu bucuresti-cheia-poiana-bucuresti; la mine vb despre o motoreta confortabila la drum si capabila de putina agresivitate pe curbe lucru pe c are nu il gasesti la varianta stock. varianta naked stock nu e nici confortabila la drum, nici cu valente sportive. mie unul asta mi-a placut la sv ca il poti face dupa ce iti doreste inima.. sa zicem ca nu sunt bani pentru asa ceva in momentul asta.
  16. sa zicem ca atunci cand te dai nu esti relaxat.
  17. e mai complicat cu swapul sunt costuri destul de mari pentru vremurile de astazi ma bucur ca te coafeaza varianta pe care ti-am dat-o, pe langa ca e mai jos e si mai lat ghidonul. daca vrei sa faci o treaba buna trebuie sa iei si suportul de scarite .. te ajuta foarte mult daca stai pe varfuri iti intra genunchiul in rezervor si e mut mai usor sa modifici trasele. pretul este care este motoreta nu are 20 de mii au intrat foarte multi bani in ea si nici nu ma gandesc sa o vand daca nu iau banii aia pe ea. daca ii place cuiva si si-o doreste poate face un efort (eu unul asa am procedat)
  18. clar tu ai varianta stock. de aia ti-am pus pozele am mainile intinse bine aproape intinse..
  19. nu ti-as fi spus daca era scump ghidonul a fost undeva in jurul a 150/200 RON e luat de la MOTORTEAM iar scaritele 60 de dolari + transport svracingparts am mai pus linkuri cu svracingparts daca nu stiai de ei, sunt profesori in state sunt super ok si nu sunt zgarciti la sfaturi
  20. daca vrei o pozitie mai sportiva si nu reusesti sa faci schimbul mai ai varianta asta ghidon superbike si scaritele date in spate/sus
  21. Povestea ta nu are relevanta in contextul actual. Iti garantez 100-la suta ca daca te duci pe Giurgiului si te uiti in geam la Ducati vei primi acelasi tratament. Nu cred ca are rost sa comparam un vanzator care nu avea ce sa faca mai bun in acel moment vs. un vanzator de la targul din buricul bucurestilor care e disperat de toti pinguinii care trag de butoanele de la mobra lui de 30 de mii.
  22. du-te frate si bate campii in alta parte, lasa-ne in p@ula noastra cu creieru tau si subalternii tai, nu vezi ca esti SUPER-OFF-TOPIC.
  23. Tin sa precizez ca traim in 2012 si in secolul asta se poarta toleranta. Ai o problema cu bulangii? Ai o problema cu pilotii bulangii? Altfel ar fi fost si culmea sa iti umfli muschii pe aici cand tu nu esti in stare sa ridici o motoreta de pe jos. Si nu in ultimul rand esti superficial, nu ai avut macar bunul simt sa citesti un pic despre 1199 si deja iti dai cu parerea.
  24. Windraidere poate ne spui si noua ce anume vinzi si seful la cati omuleti esti..asta asa de curiozitate, nu de alta dar suntem destui pe aici care traim din vanzari. Daca ai ceva experienta in vanzari ma gandesc ca poti sa recunosti un PINGUIN, cum sa fabulezi frate ca sunt nasoale plasticele cand iti trebuie training sa te plimbi cu avionul ala. Hai sa fim seriosi am vazut motoreta si arata demential, l-am vazut pe nenea de la Ducati si am stat de vorba nu mai putin de 30 de minute de istoria Ducati asta fara sa il fi cunoscut in prealabil. Discutia a inceput la modul # chiar daca as avea bani nu mi-as lua un Ducati# si s-a terminat la modul ne vedem cand o sa pot finanta un Ducati.. si asta numai datorita lui, a faptului ca iubeste Ducati si stie sa il prezinte. E lunga povestea,nu mai intru in detalii doar ca fapt divers 1199 a fost platit in avans si pe langa mobra au mai intrat si 5 mii in scule&soft asta doar asa ca a vrut omul cu geaca sa vada si romanasii nostri un OZN.
×
×
  • Creează nouă...