ispas_gsxr Postat Ianuarie 31, 2009 Share Postat Ianuarie 31, 2009 (editat) Cum si unde pot verifica dc am dynojet pe GSXR75094..in talon am 72kw.98cai...fostul propietar zice ca are dynojet....aveti idee??IN BUC Editat Ianuarie 31, 2009 de ispas_gsxr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kelu 265 Postat Ianuarie 31, 2009 Share Postat Ianuarie 31, 2009 in servisul din pipera <unaitid motors>gasesti singurul stand dyno din bucuresti<din cate stiu eu> Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yo4hgx Postat Ianuarie 31, 2009 Share Postat Ianuarie 31, 2009 Cum si unde pot verifica dc am dynojet pe GSXR75094..in talon am 72kw.98cai...fostul propietar zice ca are dynojet....aveti idee??IN BUC In primul rand "fostul" ar trebui sa'ti spuna si ce "stadiu" de kit este instalat! Cred ca se discuta despre "dynojet jet kit"?!.... care presupune jiglere principale (main jet) marite fata de stock (functie de accesorii filtru/evacuare) in 3 variante si alte ace de dozaj. Ca sa verifici trebuie sa desfaci carburatoarele si sa verifici daca jiglerele principale au fost inlocuite. In plus, daca nu ma insel, sistemul de la "dynojet" presupune practicarea de gauri suplimentare in "ferestrele vacumatice"... Ride Safe! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate