VladSpeed Postat Februarie 5, 2009 Share Postat Februarie 5, 2009 am iesit si eu azi...aderenta parca nu era in apele ei si un sofer de jeep care parca a ramas uimit cand m-a vazut...asa de uimit incat a ramas blocat in fata mea...norocul ca nu aveam nimic in stanga si am putut evita...mare grija daca iesiti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
F C A Postat Februarie 5, 2009 Share Postat Februarie 5, 2009 am dezvirginato si eu pe anu' asta azi...lux , ce sa zic ...m-a enervat un tigan cu a6(salam la maxim ,cu geamu deschis) era sa ma dea pe jos ,mergea la juma d metru in spatele meu ...in rest ok...aaa si multa aglomeratie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladSpeed Postat Februarie 8, 2009 Share Postat Februarie 8, 2009 (editat) ieri plimbare pana la Giurgiu...in afara de o amenda primita de la Pulitia Romana totul a fost ok...pun niste poze... Editat Februarie 8, 2009 de VladSpeed Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rossi_jr Postat Februarie 8, 2009 Share Postat Februarie 8, 2009 (editat) ieri plimbare pana la Giurgiu...in afara de o amenda primita de la Pulitia Romana totul a fost ok...pun niste poze... Esti un pik cam nebum daca la 127km/h tu faci poze! Editat Februarie 8, 2009 de Rossi_jr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Februarie 8, 2009 Share Postat Februarie 8, 2009 (editat) Esti un pik cam nebum daca la 127km/h tu faci poze! daca fac si eu una la 299 pui beroasele pe masa? glumeam Editat Februarie 8, 2009 de todea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rossi_jr Postat Februarie 8, 2009 Share Postat Februarie 8, 2009 daca fac si eu una la 299 pui beroasele pe masa? glumeam Frate daca tu la 299 stai cu camera in mana si faci si poze, tu ai 10 sticle de J&B de la mine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Februarie 8, 2009 Share Postat Februarie 8, 2009 (editat) Esti un pik cam nebum daca la 127km/h tu faci poze! Se vede ca ai experienta serioasa in ceea ce priveste mersu' pe 2 roti,la 127 kmh pot sa beau o cafea,sa admir peisaju,sa-mi aranjez pantalonii,geaca etc...pe scurt daca taceai... E bine ca te-ai laudat cu noua ta busa Vezi sa tii ambele maini pe ghidon tot timpu' ca altfel faci buba...da? Editat Februarie 8, 2009 de Gixxx' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladSpeed Postat Februarie 8, 2009 Share Postat Februarie 8, 2009 Esti un pik cam nebum daca la 127km/h tu faci poze! Se vede ca ai experienta serioasa in ceea ce priveste mersu' pe 2 roti,la 127 kmh pot sa beau o cafea,sa admir peisaju,sa-mi aranjez pantalonii,geaca etc...pe scurt daca taceai... E bine ca te-ai laudat cu noua ta busa Vezi sa tii ambele maini pe ghidon tot timpu' ca altfel faci buba...da? hai mah nu mai fi rautacios...poate el nu intelege legile fizicii era un topic in care se explica cum si de ce ramane mobra dreapta in mers... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Februarie 9, 2009 Share Postat Februarie 9, 2009 Frate daca tu la 299 stai cu camera in mana si faci si poze, tu ai 10 sticle de J&B de la mine! gata pregateste sticlele cand se termina vremea asta mizerabila de pe aici ai pozele uauu si acuma ma manca gandu 10 sticle:X poiii iti fac poze si cu mine stand in cap Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
art Postat Februarie 9, 2009 Share Postat Februarie 9, 2009 Frate daca tu la 299 stai cu camera in mana si faci si poze, tu ai 10 sticle de J&B de la mine! Mda....si aici faci vant mai rossi wannabe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
deus Postat Februarie 9, 2009 Share Postat Februarie 9, 2009 (editat) Fapta e comisa...a mers cu 127km/h si facea poze...voi spuneti ca e nebun si asta incerc si eu sa-i explic ...e NEBOOOON, dar e nebun de-al nostru . toti motociclistii avem un grad de nebunie asa ca....ASFALT USCAT tuturor si sa nu mai auzim de accidente. abia astept sa scot si eu bestiutza din garaj si sa ies la plimbari si de ce nu, la o bere cu voi. @Vlad...vara asta te fac o cheia o oltenita si un A2 :P Editat Februarie 9, 2009 de deus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladSpeed Postat Februarie 9, 2009 Share Postat Februarie 9, 2009 Fapta e comisa...a mers cu 127km/h si facea poze...voi spuneti ca e nebun si asta incerc si eu sa-i explic ...e NEBOOOON, dar e nebun de-al nostru . toti motociclistii avem un grad de nebunie asa ca....ASFALT USCAT tuturor si sa nu mai auzim de accidente.abia astept sa scot si eu bestiutza din garaj si sa ies la plimbari si de ce nu, la o bere cu voi. @Vlad...vara asta te fac o cheia o oltenita si un A2 :P dragul meu prieten...prefer sa fac o poza la 130 km/h cand sunt pe un drum cu 2 benzi pe sens si drumul este complet liber decat sa ma aventurez la jaloane printre masinile din Bucuresti...o cheia cu tine fac , dar A2-ul ala nu imi place...daca vrei mare ce-ar fi sa o luam pe drumul vechi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Februarie 10, 2009 Share Postat Februarie 10, 2009 Frate daca tu la 299 stai cu camera in mana si faci si poze, tu ai 10 sticle de J&B de la mine! sa precizez ca era si putin viscol iti trimit un pm cu adresa unde sami trimiti gibiu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladSpeed Postat Februarie 10, 2009 Share Postat Februarie 10, 2009 sa precizez ca era si putin viscol iti trimit un pm cu adresa unde sami trimiti gibiu' :) Bravo Andrei ! Asta chiar e tare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
F C A Postat Februarie 10, 2009 Share Postat Februarie 10, 2009 sa precizez ca era si putin viscol iti trimit un pm cu adresa unde sami trimiti gibiu' hahaha ce nebun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Toxicomanu Postat Februarie 10, 2009 Share Postat Februarie 10, 2009 sa precizez ca era si putin viscol iti trimit un pm cu adresa unde sami trimiti gibiu' ) e cam palid displayul ala al tau .. viteza e de vina, las-o mai usor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Haurar Postat Februarie 10, 2009 Share Postat Februarie 10, 2009 Puteai sa mai accelerezi putin , si faceai poza la 300 km/h ...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
F C A Postat Februarie 10, 2009 Share Postat Februarie 10, 2009 Puteai sa mai accelerezi putin , si faceai poza la 300 km/h ...... zapada venea din fata ,i-a fost greu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Februarie 10, 2009 Share Postat Februarie 10, 2009 hai baieti sa vedem de se tine de promisiune sa bem si noi ceva de nu ii rupem fasu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
deus Postat Februarie 10, 2009 Share Postat Februarie 10, 2009 dragul meu prieten...prefer sa fac o poza la 130 km/h cand sunt pe un drum cu 2 benzi pe sens si drumul este complet liber decat sa ma aventurez la jaloane printre masinile din Bucuresti...o cheia cu tine fac , dar A2-ul ala nu imi place...daca vrei mare ce-ar fi sa o luam pe drumul vechi cu cea mai mare placere mergem pe drumul vechi nu e problema... eu te voi linisti putin, iar tu ma vei "agita" putin...e bine asa...ne vom completa si DA ai perfecta dreptate la faza cu aventuratu printre conserve cu jaloane la viteza mare..oricum eu spusesem ca esti neboooon in sensul bun,desigur asfalt uscat tuturor si cat mai multe zile insorite. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladSpeed Postat Februarie 10, 2009 Share Postat Februarie 10, 2009 cu cea mai mare placere mergem pe drumul vechi nu e problema... eu te voi linisti putin, iar tu ma vei "agita" putin...e bine asa...ne vom completa si DA ai perfecta dreptate la faza cu aventuratu printre conserve cu jaloane la viteza mare..oricum eu spusesem ca esti neboooon in sensul bun,desigur asfalt uscat tuturor si cat mai multe zile insorite. si bani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
deus Postat Februarie 10, 2009 Share Postat Februarie 10, 2009 si bani asa e...si bani de benzina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rossi_jr Postat Februarie 13, 2009 Share Postat Februarie 13, 2009 sa precizez ca era si putin viscol iti trimit un pm cu adresa unde sami trimiti gibiu' Acum pune-i NOS sa vezi ca fuge 400! LE: Naspa sa nu ai turometru! hai mah nu mai fi rautacios...poate el nu intelege legile fizicii era un topic in care se explica cum si de ce ramane mobra dreapta in mers... Cauta si da-mi si mie link-ul cu topicul! PLS!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladSpeed Postat Februarie 13, 2009 Share Postat Februarie 13, 2009 Cauta si da-mi si mie link-ul cu topicul! PLS!! ia... /index.php?...t=0&start=0 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rossi_jr Postat Februarie 14, 2009 Share Postat Februarie 14, 2009 ia... /index.php?...t=0&start=0 10x! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate