tibat Postat Februarie 2, 2009 Share Postat Februarie 2, 2009 Am o Honda xr 250 enduro,si desi o am de un an,am tot iesit dar as vrea daca mai sunteti cu enduro si aveti drum prin Saliste dati un semn de viata.Avem pe unde merge.Astept semne de la voi pe mess rodi_tex@yahoo.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
N-X-R Postat Mai 9, 2009 Share Postat Mai 9, 2009 Am o Honda xr 250 enduro,si desi o am de un an,am tot iesit dar as vrea daca mai sunteti cu enduro si aveti drum prin Saliste dati un semn de viata.Avem pe unde merge.Astept semne de la voi pe mess rodi_tex@yahoo.com apai nu te am vazut pe mess niciodata... \ tot xr 250 si nu as da motoru asta pe 5 KKA tMMuri. si multi ar face ca mine care stiu ce inseamna ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENDUROSTORE Postat Mai 12, 2009 Share Postat Mai 12, 2009 apai nu te am vazut pe mess niciodata...\ tot xr 250 si nu as da motoru asta pe 5 KKA tMMuri. si multi ar face ca mine care stiu ce inseamna ... pai tu nu ajungi niciodata pe unde se dau cei cu kktm-uri asa ca de asta nu stiu ei ce inseamna xr 250 cacao Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marees2 Postat Mai 12, 2009 Share Postat Mai 12, 2009 pai tu nu ajungi niciodata pe unde se dau cei cu kktm-uri asa ca de asta nu stiu ei ce inseamna xr 250 cacao Perfect de acord Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate