ppnipra Postat Februarie 3, 2009 Share Postat Februarie 3, 2009 daca are cineva de vanzare comenzi avansate folosite cu succes pe dnepr....astept mesaj sau tel.0744660946 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TZepeSH Postat Februarie 3, 2009 Share Postat Februarie 3, 2009 (editat) eu am montat comenzi avansate pe nipru. erau facute pentru un ij, am modificat prinderea si functioneaza perfect. tijele sunt facute de mine, cea de la schimbator e din bara plina de inox subtire (nu mai stiu diametrul), am pastrat o parte din pedala veche ca sa fac legatura. pentru frana, am folosit bara plina de inox de 10 daca nu ma insel. mai multe detalii si poze cand ajung pe la bestie, dar nu stiu cat de curand. desi ies in afara chiuloaselor, pentru mine (1,74 inaltime) sunt foarte comode comenzile astea, dar mai greu cu strecuratul printre masini, ca se lateste si mai mult... Editat Februarie 3, 2009 de TZepeSH Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ppnipra Postat Februarie 4, 2009 Autor Share Postat Februarie 4, 2009 eu am montat comenzi avansate pe nipru. erau facute pentru un ij, am modificat prinderea si functioneaza perfect. tijele sunt facute de mine, cea de la schimbator e din bara plina de inox subtire (nu mai stiu diametrul), am pastrat o parte din pedala veche ca sa fac legatura. pentru frana, am folosit bara plina de inox de 10 daca nu ma insel. mai multe detalii si poze cand ajung pe la bestie, dar nu stiu cat de curand. desi ies in afara chiuloaselor, pentru mine (1,74 inaltime) sunt foarte comode comenzile astea, dar mai greu cu strecuratul printre masini, ca se lateste si mai mult... multzumesc pt. sfaturi si astept cand vei avea timp sa foto. nipra cu ce mi-ai povestit...........bafta !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate