alexander 313 Postat Februarie 3, 2009 Share Postat Februarie 3, 2009 Salutare, am s eu o intrebare. Cate atmosfere trebuiesc bagate in amortizorul spate al unei yamaha yz400f din 98? Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ciprian Postat Februarie 3, 2009 Share Postat Februarie 3, 2009 Salutare, am s eu o intrebare. Cate atmosfere trebuiesc bagate in amortizorul spate al unei yamaha yz400f din 98?Multumesc! ai dispozitiv de incarcare? ai butelie de azot? ciprian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexander 313 Postat Februarie 3, 2009 Autor Share Postat Februarie 3, 2009 Salut Ciprian, am dispozitiv de incarcare, amortizorul este cu butelie de azot (cred), dar din nepricepere am incercat sa mai scot putin azot din el pt ca mi s-a parut prea tare si atunci s-a produs incidentul(ventilul s-a blocat, iar acum amortizorul este gol golut:)). Ma poti ajuta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ciprian Postat Februarie 6, 2009 Share Postat Februarie 6, 2009 Salut Ciprian, am dispozitiv de incarcare, amortizorul este cu butelie de azot (cred), dar din nepricepere am incercat sa mai scot putin azot din el pt ca mi s-a parut prea tare si atunci s-a produs incidentul(ventilul s-a blocat, iar acum amortizorul este gol golut:)). Ma poti ajuta? salut. nu amortizorul, tu daca ai butelie de azot? oricum, da te pot ajuta sapt viitoare. 0722 293206. esti din bucuresti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexander 313 Postat Februarie 6, 2009 Autor Share Postat Februarie 6, 2009 Salut, am rezolvat problema la o vulcanizare din Pitesti care avea azot si am bagat 6 atmosfere in el (probabil ca trebuia mai mult dar atat s-a putut). Eu sunt din C-lung Muscel si ar fi fost cam complicat sa vin pana in Bucuresti doar pt amortizor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ciprian Postat Februarie 23, 2009 Share Postat Februarie 23, 2009 Salut, am rezolvat problema la o vulcanizare din Pitesti care avea azot si am bagat 6 atmosfere in el (probabil ca trebuia mai mult dar atat s-a putut). Eu sunt din C-lung Muscel si ar fi fost cam complicat sa vin pana in Bucuresti doar pt amortizor trebuia 9 atm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexander 313 Postat Februarie 24, 2009 Autor Share Postat Februarie 24, 2009 Multumesc Ciprian, stiam ca ar fi trebuit sa bag mai mult, dar atat au putut cei de la vulcanizare. Salutare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raul_arges Postat Iulie 4, 2009 Share Postat Iulie 4, 2009 9 atmosfere este standard sau depinde de fiecare model? (eu am o husqvarna te 450 2003 si am aceeasi problema?) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
clau_84 Postat Iulie 17, 2009 Share Postat Iulie 17, 2009 9 atmosfere este standard sau depinde de fiecare model? (eu am o husqvarna te 450 2003 si am aceeasi problema?) la husqvarna te 450 daca are amortizor spate sachs tre 10 atm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate