RENEGADE Postat Februarie 4, 2009 Share Postat Februarie 4, 2009 Salutare Caut un meserias vopsitor care sa-mi retuseze niste zgaraieturi si apoi vopsit o carena frontala de BMW R1100RT la cod culoare 702 (sienna red metalic 2). Dar nu facatura pe genunchi ca nu-mi place ci cineva de meserie. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Misterio Postat Februarie 25, 2009 Share Postat Februarie 25, 2009 (editat) Codul care l-ai pus tu aici..eu unu nu il gasesc la motociclete BMW!SI daca era .... culorile de motociclete nu sunt asa de importante pentru producatorii de vopsele ,drept urmare s-ar putea chiar pe cod sa ai probleme de diferenta de culoare!Deci la tine ar fi de vopsit cu pierdere si pe carenele laterale!Asta daca nu, zgarieturile sunt mici si se poate face ceva acolo local..oricum daca ai pune si tu niste poze cu lucrarea poate s-ar gasii mai multi doritori sa iti faca carena!Bafta Editat Februarie 25, 2009 de Misterio Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate