iuli-voshod Postat Februarie 6, 2009 Share Postat Februarie 6, 2009 (editat) ce motor e asta fratilor ca pe istoricul de langa ea nu scria decat ca a fost asamblata de detinuti acum nush cat timp pe timpul comunismului... Editat Februarie 6, 2009 de iuli-voshod Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Februarie 6, 2009 Share Postat Februarie 6, 2009 optiunea "search" va avea rezultate nebanuite, este mare topic despre aceasta motocicleta foarte importanta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuli-voshod Postat Februarie 6, 2009 Autor Share Postat Februarie 6, 2009 optiunea "search" va avea rezultate nebanuite, este mare topic despre aceasta motocicleta foarte importanta. ai un link?!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ro nin Postat Februarie 6, 2009 Share Postat Februarie 6, 2009 (editat) /index.php?...c=63582&hl= Editat Februarie 6, 2009 de ro nin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuli-voshod Postat Februarie 6, 2009 Autor Share Postat Februarie 6, 2009 ok am inteles...dar un nume are si ea?!?sau a ramas doar la stadiul de prototip si una singura bucata?!?>... gata am pricipit...subject close..ms mult ptr link... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
caferacer78 Postat Februarie 6, 2009 Share Postat Februarie 6, 2009 ok am inteles...dar un nume are si ea?!?sau a ramas doar la stadiul de prototip si una singura bucata?!?>... gata am pricipit...subject close..ms mult ptr link... salut,eu am citit in revista motolife despre motorul ala,da e facut de niste detinuti politici parca,care inainte sa intre la zdup erau ingineri aeronautici sau asa ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bn13hor Postat Februarie 6, 2009 Share Postat Februarie 6, 2009 am o revista unde se vorbeste de acest motor undeva la sighed parca am sa caut in coectie sa vad ce nr era revista motolife Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuli-voshod Postat Februarie 9, 2009 Autor Share Postat Februarie 9, 2009 am o revista unde se vorbeste de acest motor undeva la sighed parca am sa caut in coectie sa vad ce nr era revista motolife chiar m-ar interesa orice fel de detalii despre acest motor;da in Sighet este in muzeul "Memorialul durerii" care o fost inchisoare pe vremuri...ms mult @bn13hor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shelby.rajmi Postat Februarie 10, 2009 Share Postat Februarie 10, 2009 ok am inteles...dar un nume are si ea?!?sau a ramas doar la stadiul de prototip si una singura bucata?!?>... gata am pricipit...subject close..ms mult ptr link... uite inca 2 poze am fost si eu recent peacolo:) am citit pe forumul dedicat azcestei motorete, multe pareri multi s-ar apuca de-o restaurare.. ce sa zic eu cred ca ar trebui sa ramina asa sa fie vazuta cum a ajuns, e pusa la conserva nu se mai degradeaza..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zane94 Postat Februarie 14, 2009 Share Postat Februarie 14, 2009 nush ce motocicleta e da am vazuto si eu... va duceti la inchisoarea aia din sighet si o vedeti (nu ami stiu cum se chema inchisoarea, sau daca avea nume ca am avzut-o intr-o excursie) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuli-voshod Postat Februarie 14, 2009 Autor Share Postat Februarie 14, 2009 nush ce motocicleta e da am vazuto si eu... va duceti la inchisoarea aia din sighet si o vedeti (nu ami stiu cum se chema inchisoarea, sau daca avea nume ca am avzut-o intr-o excursie) chiar topicul spune ca inchisoare se numeste "Memorialul durerii"... ma mir ca ti-ai adus aminte de ea; ca din cate stiu eu tu nu prea ai la inima "comunistele" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate