NeBuN@Ke Postat Februarie 6, 2009 Share Postat Februarie 6, 2009 Incep eu primul cu prin a pune cateva poze cu mobra. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
metaxa Postat Februarie 6, 2009 Share Postat Februarie 6, 2009 Incep eu primul cu prin a pune cateva poze cu mobra. ti-ai luat TLR ma ?...misto motor ....sa il stapanesti sanitar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NeBuN@Ke Postat Februarie 6, 2009 Autor Share Postat Februarie 6, 2009 ti-ai luat TLR ma ?...misto motor ....sa il stapanesti sanitar ms ms,am zis sa incerc si un 2V sa vad cu e...si intradevar m-am "indragostit" de ea are un cuplu exceptional dar din cate am inteles sunt foarte putine in tara, si asta cam ar fii o problema la achizitionarea de piese sh pentru ea...acum sper sa mai fie cineva ca calareste una din astea doua mobre.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ady_viteza Postat Februarie 6, 2009 Share Postat Februarie 6, 2009 (editat) Mai sunt ...si a fost cu ea si la Serres si la Pannonia. Am mers si eu cu ea....are un cuplu fenomenal...si cu o pereche de tobe race se aude pe masura. Editat Februarie 6, 2009 de ady_viteza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate