roby_nitr0 Postat Februarie 6, 2009 Share Postat Februarie 6, 2009 salut are cineva un bord de suzuki dr 600?? ca eu am rupt acul la al meu si akum dupa ce l-am inlocuit imi arata in loc de 20 km/h 180, sau dupa ce il mai strang imi urca foarte tarziu acul adica pe la 60 km/h si dupa sare peste scala. daca aveti bord sau vreo idee cum sa il repar anuntati-ma si pe mine . mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kheratha Postat Februarie 8, 2009 Share Postat Februarie 8, 2009 salut are cineva un bord de suzuki dr 600?? ca eu am rupt acul la al meu si akum dupa ce l-am inlocuit imi arata in loc de 20 km/h 180, sau dupa ce il mai strang imi urca foarte tarziu acul adica pe la 60 km/h si dupa sare peste scala.daca aveti bord sau vreo idee cum sa il repar anuntati-ma si pe mine . mersi nu ai cum sa-l repari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roby_nitr0 Postat Februarie 8, 2009 Autor Share Postat Februarie 8, 2009 nu ai cum sa-l repari. genial acum sa reformulez....are cineva un bord??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate