Sari la conținut

kheratha

Membra
  • Număr conținut

    53
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de kheratha

  1. pana iti iei altul, pune si tu unul de pegas sau de tohan, ar trebui sa functioneze, plus ca ala nu se arde niciodata
  2. spalati-le in lighean cu ceai de musetel
  3. ea e Fifi si aici avea 2 ani draguta, nu?
  4. aoilio, daca stiam ca e prietenul tau...sa mor ca ma faci sa-mi cer scuze da' tu ce animal, pardon, ce animale ai printre circumvolutiuni? ai un urs, de vrei sa ti-l plimb io?
  5. Cand mai ai intrebari de-astea existentiale, du-te ia-ti o bere si mai baga un ochi pe AGE, ICE AGE II, frumosule, manca-ti-as...
  6. misto logica. cum ai determinat acele procente? cu regula de trei simpla?
  7. pun si eu niste poze cu micutii mei prieteni sper sa va placa, sunt tare dragalasi.
  8. poti incerca cu setul asta de scule si cu pasta asta speciala si trebuie sa ai rabdare bafta!
  9. auzi, desteptaciune cu prezervativ pe cap, ce rost are sa pui papuci, sa-i conectezi si apoi sa tragi un tub termo peste ei??!? papucii se folosesc in cazul unor conexiuni demontabile iar tubul termo exact pentru conexiuni nedemontabile. vezi ca prezervativul ala ti-a cam innabusit creierul, scoate-l repede pana nu te legumizezi ok, tie iti recomand sa folosesti un cablu CYAbY de 16 mm2 si sa-l innadesti cu mufe argintate, sa fii sigur ca nu ai pierderi de curent si rezistenta mecanica mare, deoarece acest tip de cablu are invelis metalic. iti dai seama ca, fiind motocicleta, mai cazi, o mai julesti de asfalt. e normal sa ai cabluri cu teaca metalica, nu?
  10. e in australia, mah, nu mai stie romana. ce ai? oare a stiut vreodata? ia defineste tu, mosule, substantivul "frustrare" hai sa te vad!
  11. chestia asta cu dilatatul brusc al segmentilor este cea mai mare aberatie pe care am putut sa o aud vreodata
  12. nu ai ce belea sa faci. stai calm, desfa-ti o bere rece, rece, relaxeaza-te!
  13. pacat! era mult mai palpitant si provocator cu dalta si ciocanul!
  14. incearca sa mai apesi inca o data pe "cheita" aia!
  15. 55 kW?!? , da' ce e asta, nene? reflectorul din "Padurea spanzuratilor" a lui Rebreanu? vezi sa nu ai vreun scurt prin far, sau, pur si simplu, alternatorul sau dinamo-magnetoul, sau ce-oi avea tu acolo, cu spire in scurt.
  16. daca ii scoti bujiile, se va invarti mai repede. oricum, sistemul de ungere se amorseaza imediat, asa ca nu vad de ce sa iti faci griji aiurea.
  17. poate i-ai pus vreun bec de reflector de vreo 1kW in far
  18. spune-mi, pe masura ce se incalzeste motorul, defectul se accentueaza? daca da, schimba filtrul de aer. in orice caz, porneste motorul fara filtrul de aer si vezi daca se observa vreo diferenta. daca da, stii ce ai de facut.
×
×
  • Creează nouă...