stefan_bz Postat Iunie 5, 2009 Share Postat Iunie 5, 2009 mai vrei si poze pt 140 ron? pai am intrebat si de cumparare, daca sunt ... un pret si .... nici o problema. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SorinAR Postat Iunie 5, 2009 Share Postat Iunie 5, 2009 pai fotografii cand nu trageau de motoare cot la cot cu participantii se spargeau de ras ! nu au mai avut timp si de poze ! plus ca am vazut cativa zgribuliti rau ! pozele lor ar trebuii platite cu bani grei la ce au indurat saracii ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat Iunie 5, 2009 Autor Share Postat Iunie 5, 2009 totul va fi pe un dvd..se va face un film de o ora si vreo 100 de poze..ideea e ca nici noi nu le-am vazut,si nnici nu le vom vedea mai repede..dupa cum spuneam filmarile au fost facute de gasca ce filmeaza si monteaza romaniacs-ul si ne-au asigurat ca este material la greu..asa ca putintica rabdare domnilor..iar cu treaba ca erau zgribuliti de frig si tremura aparatul,s-a inventat stabilizatorul de imagine..va tin "in" curent Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dulfa Postat Iunie 7, 2009 Share Postat Iunie 7, 2009 totul va fi pe un dvd..se va face un film de o ora si vreo 100 de poze..ideea e ca nici noi nu le-am vazut,si nnici nu le vom vedea mai repede..dupa cum spuneam filmarile au fost facute de gasca ce filmeaza si monteaza romaniacs-ul si ne-au asigurat ca este material la greu..asa ca putintica rabdare domnilor..iar cu treaba ca erau zgribuliti de frig si tremura aparatul,s-a inventat stabilizatorul de imagine..va tin "in" curent eu cred ca un stabilizator de izmene era mai eficient Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OvidiuMatiu Postat Iunie 22, 2009 Share Postat Iunie 22, 2009 Cu ceva intarziere, poze de la Enduro Maniaco- Depresiv Sibiu 2009 http://www.matiu.ro/main.php?g2_itemId=30300 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate