suzuki_pill Postat Februarie 7, 2009 Share Postat Februarie 7, 2009 suzuki k7 600,a mers perfect pana acum,inclusiv azi ,cand dupa ce mam plimbat cativa km(50-60)am observat ca nu vrea sa mai treaca de 12mii ture ,initial am zis ca am ramas fara gaz(eram pe rezerva) am alimentat dar tot asa ,cateodata nu trece nici de 10mii apoi iar ajunge pana pe la 12,5mii dar nu ajunge pana in capat nici in sarcina nici la gol,precizez ca am controlat toate mufele si am demontat pompa de benzina pt a curata filtrul(care nu era murdar cinestiece) daca a mai patit-o cineva sau vreo sugestie raman dator.... mai precizez ca benzina am bagat numai carera 100. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kelu 265 Postat Februarie 7, 2009 Share Postat Februarie 7, 2009 i-ai facut revizia de primavara?daca nu schimbai uleiul, filtrele si bujiile p.s. o diagnoza i-ai facut?<sa nu aibe vro eroare> Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzuki_pill Postat Februarie 7, 2009 Autor Share Postat Februarie 7, 2009 i-ai facut revizia de primavara?daca nu schimbai uleiul, filtrele si bujiilep.s. o diagnoza i-ai facut?<sa nu aibe vro eroare> nu afiseaza nici o eroare,si daca mergi fara sa treci de 10 mii nici nu sesizezi ca ar avea vreo problema ,trage f bine .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZLD_moto Postat Februarie 7, 2009 Share Postat Februarie 7, 2009 poate au montat cei de la suzuki pe modelele noi un sistem de protectie pentru inceputul de sezon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kelu 265 Postat Februarie 7, 2009 Share Postat Februarie 7, 2009 nu afiseaza nici o eroare,si daca mergi fara sa treci de 10 mii nici nu sesizezi ca ar avea vreo problema ,trage f bine .... ok dar cu celelalte cum ramane<ulei filtru aer si bujii>au fost schimbate dupa perioada de hibernare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzuki_pill Postat Februarie 7, 2009 Autor Share Postat Februarie 7, 2009 nu afiseaza nici o eroare,si daca mergi fara sa treci de 10 mii nici nu sesizezi ca ar avea vreo problema ,trage f bine .... ok dar cu celelalte cum ramane<ulei filtru aer si bujii>au fost schimbate dupa perioada de hibernare? filtru curatat(E SPORT BMC),buji iridium puse in toamna (500km sis garantate vreo 80mii),acuma daca o fii de la ulei cred ca arunc motorul si ma las de motoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi cbr Postat Februarie 8, 2009 Share Postat Februarie 8, 2009 filtru curatat(E SPORT BMC),buji iridium puse in toamna (500km sis garantate vreo 80mii),acuma daca o fii de la ulei cred ca arunc motorul si ma las de motoare sa-mi spui mie unde-l arunci sa merg sa-l ridic de acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stancu5 Postat Februarie 17, 2009 Share Postat Februarie 17, 2009 poate au montat cei de la suzuki pe modelele noi un sistem de protectie pentru inceputul de sezon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate