hover Postat Februarie 7, 2009 Share Postat Februarie 7, 2009 Salu.Am o aprilia rs50 si trebuie sa schimb rulmentii de la ambielaj.Stiti un mecanic bun in Cta si cam cat este manopera pentru schimbarea rulmentilor?Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hover Postat Februarie 8, 2009 Autor Share Postat Februarie 8, 2009 Chiar nimeni nu stie cati bani imi ia sa imi schimbe rulmentii d la ambielaj? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moto-shop cristur Postat Februarie 9, 2009 Share Postat Februarie 9, 2009 Chiar nimeni nu stie cati bani imi ia sa imi schimbe rulmentii d la ambielaj? Salut.De unde iesti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Indian73 Postat Februarie 12, 2009 Share Postat Februarie 12, 2009 Treci pe la Motozone (I.C.Bratianu 139) discutam la fata locului . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate