Rolly Postat Februarie 10, 2009 Share Postat Februarie 10, 2009 la lumini nimic nu face sr50-u nou Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zane94 Postat Februarie 12, 2009 Share Postat Februarie 12, 2009 pentru cei ce nu stiu batalia se da intre Gilera Runner SP 50 Motor si transmisie Tip:Monocilindru, 2 timpi, racit cu lichid Capacitate cilindrica:49.3 cmc Alezaj x cursa:nc Raport de compresie:nc Putere maxima:nc cp / rpm Cuplu Maxim:nc Nm / rpm Alimentare:Carburatie Cutie de viteze:Automata Transmisie finala:nc Cadru si dimensiuni Dimensiuni (L x l x H):1840 x 750 x 810 mm Ampatament:nc Inaltime sa:810 mm Garda la sol:nc Greutate la gol:99 Kg Cursa suspensie fata:nc Cursa suspensie spate:nc Anvelopa fata:120/70 - 14” Anvelopa spate:140/60 - 13” Frana fata: Disc de 220 mm Frana spate: Disc de 175 mm Alte specificatii Consum :nc Capacitate rezervor:7 litri Performante Acceleratie:0-100km/h nc Viteza maxima:45 km/h Raport CP/Kg:nc Pret 2650 € ddp si NRG Power DD dimensiuni:1790/850/ 1270 mm greutate:99 kg motor:2-timpi (racit cu lichid) cutie de viteze:CVT (automatica) capacitate cilindrica:49 putere maxima : - cuplu maxim: - frana (f/s): - pneuri (f/s):120/70-13 - 140/60-13 inaltime sa:795 mm culoare:negru/rosu pret:2.217,- Euro toate taxele incluse Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladuL Postat Februarie 12, 2009 Share Postat Februarie 12, 2009 Runner-ul e mai comod, NRG-ul e mai sportiv. Defapt ambele au cam aceeasi performanta. Daca mergi mult as inclina spre runner, daca vrei un scuter mai usor, nrg. Tu alegi! Daca as fi in locul tau, as da de permis (A1) si mi-as lua un scuter de 125. Iar agility e foarte bun si ieftin Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sunnyboy Postat Februarie 12, 2009 Share Postat Februarie 12, 2009 Runner-ul e mai comod, NRG-ul e mai sportiv. Defapt ambele au cam aceeasi performanta. Daca mergi mult as inclina spre runner, daca vrei un scuter mai usor, nrg. Tu alegi! Daca as fi in locul tau, as da de permis (A1) si mi-as lua un scuter de 125. Iar agility e foarte bun si ieftin Bafta! Traiasca Kymco Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rolly Postat Februarie 13, 2009 Share Postat Februarie 13, 2009 sincer nu stiu ce legatura avea postul tau man... VladuL-e dupa parerea mea nrg-ul e mai confortabil...pentru ca nu are rezervorul intre picioare si poti sa le pui in orice pozitie....l-am lamurit pe om ce sa mai, aceleasi performante, doar ca design care i se pare mai bun. Ca si parti negative, acestea NU EXISTA!. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate