MIB Postat Decembrie 9, 2003 Share Postat Decembrie 9, 2003 XXXXXX Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dobrescu Postat Decembrie 9, 2003 Share Postat Decembrie 9, 2003 He-he-he! Iaca cum aratam si eu pe motor! Bociocaca, in primul rand ala e carut, iar in al doilea rand s-a bagat motociclistul ala urat in fata, si tu nu te vezi deloc.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MIB Postat Decembrie 9, 2003 Autor Share Postat Decembrie 9, 2003 XXXXXX Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
U R S U Postat Decembrie 13, 2003 Share Postat Decembrie 13, 2003 Personal, imi place foarte mul t modelul! Daca as prinde un CBX de o mie bun la bani si in mintile lui, nu as ezita sa-l cumpar! Ii felicit, normal, si pe cei care isi permit motociclete noi, dar ... Inca sunt increzator in ideea ca reprezentam o comunitate in care discriminarile NU AR TREBUI sa existe! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MIB Postat Decembrie 15, 2003 Autor Share Postat Decembrie 15, 2003 XXXXXX Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
U R S U Postat Decembrie 15, 2003 Share Postat Decembrie 15, 2003 EXISTA! Am vazut-o la Crazy Bike Party 2003 si e impecabila. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ttx Postat Decembrie 15, 2003 Share Postat Decembrie 15, 2003 Personal, imi place foarte mul t modelul! Daca as prinde un CBX de o mie bun la bani si in mintile lui, nu as ezita sa-l cumpar!Ii felicit, normal, si pe cei care isi permit motociclete noi, dar ... Inca sunt increzator in ideea ca reprezentam o comunitate in care discriminarile NU AR TREBUI sa existe! Gasesti in Germania dar sant destul de scumpe - daca ai noroc poti lua unul cam la 3500-4000 eur. Oricum cbx-ul de 1000 e ceva de vis ,de-a dreptul impresionant. Motor adevarat !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
U R S U Postat Decembrie 22, 2003 Share Postat Decembrie 22, 2003 bicicilist: 10-4! Stiu ca e scumpa ... si z 1300 e la fal de scump! ... Dar, cum ai spus, MERITA! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MIB Postat Martie 4, 2004 Autor Share Postat Martie 4, 2004 XXXXXX Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate