Sari la conținut

U R S U

Membru
  • Număr conținut

    414
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de U R S U

  1. @Tom Cat: super frumoasa descrierea! @Jean: Eu merg la cort. Pleca 2 motociclete, ori vineri seara, ori sambata dimineata. Sper sa ne cinstim macar acolo cu bere, ca la Sea Wolves, nu ne-am vazut!
  2. 70km de Bucuresti, week-end-ul 27-28-29 iunie 2014, la Ruse, petrecere moto. Conditii cazare: cort, sau motel, la aprox 100m de petrecere. https://www.facebook.com/events/1467190133520384/?ref=notif&notif_t=plan_user_invited Pe Facebook. Daca nu merge link-ul, cautati "moto rock fest" Va salut cu farul!
  3. Week-end-ul 16-18 mai 2014, la PROVADIA, sat STAROSELETS ( uitati-va pe google earth sau viamichelin sau ... ) Noi (vreo 4) mergem cu o masina si o motocicleta. Din Bucuresti sun aproximativ 240km, pe ruta BUCURESTI-GIURGIU-RUSE-SHUMEN-PROVADIA. Va salut cu farul!
  4. Domnilor, felicitari pentru initiativa si pentru organizare (impresii din citirea afisului)! Va tin pumnii sa iasa bine! P.S. Ma bucura faptul ca mai vad initiative de gen!!! Mult!!!
  5. Pana la urma ramane pe 29 Martie? Se mai schimba ceva? Puteti da mai multe detalii? Mai sunt 12 zile! Pan' la urma, la Lehliu pe dreapta, e petrecerea? Sau, va strangeti in alta parte? Care este programul? Sau nu e organizat?
  6. La Ruse este si deschiderea sezonului moto, maine, tot la 11:00, in centru. Va fi si o petrecere pe seara. Poate o prindeti, daca sunteti interesati. Azi si maine, in totat Bulgaria sunt petreceri in inceput de sezon. Azi e la Veliko Turnovo, cel mai aproape! https://www.facebook.com/events/726523937369463/?ref_dashboard_filter=upcoming
  7. DA! Eu cunosc! Din pacate, este in chirilica si nu am timp pentru traducere. Datele sunt fixe! Февруари 14-15 февруари – ВОЛНИ ПИЯНКИ, мото среща – Камчия - BEEN THERE ! ... WAS GREAT !!! Март 22 март – VAGABONDS MC, откриване на сезон 2014 – Пловдив 22 март – OLD BASTERDS MC, откриване на сезон 2014 – Велико Търново 29 март – GENTLEMEN MC, откриване на сезон 2014 – София Май 1-3 май – THE RIDERS MC, Национален мотосъбор – Бакаджика, Ямбол 6 май – NORD WEST, откриване на сезона и РД на клуба – Видин 16-18 май – ВЪЛЦИТЕ, мото среща – Провадия, Варна 23-25 май – МОНТАНА от 1998 г., Национален мотосъбор – к-с Аугуста, Монтана 23-25 май – ТОРНАДО MC, Национален мотосъбор – 40-те извора, Асеновград 30 май – 1юни – ВОЛНИ ЕЗДАЧИ, мото курбан – Чирпан Юни 6-8 юни – НЕРАЗДЕЛНИ БРАТЯ, Национален мотосъбор – Дупница 6-8 юни –КОВАЧИТЕ, мото среща – Габрово 13-15 юни – THE BLACK ROSES MC, Национален мотосъбор – Казанлък 13-15 юни – ЯДРЕНИТЕ, Национален мотосъбор – Козлодуй 20-22 юни – ДЕМОНИТЕ, Национален мотосъбор – яз. Жребчево, Нова Загора 20-22 юни – ПРОРОЦИТЕ, Национален мотосъбор – Петрич 23-29 юни – ХЕПТАГОН ГРУП – BIKE WEEK – Варна 27-29 юни – SPIRIT OF FREEDOM, мото среща – Русе 27-29 юни – ЯГУЛА, традиционна мото среща – Лом 28 юни -1юли – WILD CHILDREN – July Morning – Фичоза, Варна Юли 4-6 юли – КАЛАШНИЦИТЕ MCC, благотворителен мото-рок фестивал – Побит камък, Нови хан 4-6 юли – VAGABONDS MC Пловдив, Национален мотосъбор – Велинград 11-13 юли – ПЛАНИНСКИ БРАТЯ, Национален мотосъбор – връх Ком 11-13 юли – NIGHT WOLVES MG BG, Национален мотосъбор – Кюстендил 11-13 юли – OLD BASTARDS MC, мото рок фестивал – Велико Търново 17-20 юли – ЛЯСТОВИЦА 33, Национален мотосъбор – Полски Тръмбеш 18-20 юли – ПИРИНСКИ ВЪЛЦИ, Национален мотосъбор – Предела 25-27 юли – FREE WIND RIDERS BG, Национален мотосъбор – Старозагорски мин. бани, Стара Загора 25-27 юли – СКАЛНИ ОРЛИ, мото среща – Рибарица, Тетевен Август 1-3 август – FIRE SHADOWS, мото среща – Гривица, Плевен 8-10 август – ОСОГОВСКИ ЕЗДАЧИ МС, Национален мотосъбор – Памука, Кюстендил 8-10 август – ЛУДОГОРСКИ БРАТЯ, Национален мотосъбор – Разград 8-10 август – Мото рок фест – Тополовград 15-17 август – NORD WEST, Национален мотосъбор – вр. Баба Вида, Видин 15-17 август – ЗМЕЙОВЕТЕ, Национален мотосъбор – Павел Баня 22-24 август – BAD COMPANY MC, Национален мотосъбор – Велико Търново 29-31август – КРАЛЕТЕ НА ПЪТЯ, Национален мотосъбор – Делвино, Благоевград Септември 1-7 септември – WILD CHILDREN, Галактически МС – к-с “Захарчето“, Камчия, Варна 26-28 септември – ХЕПТАГОН ГРУП, закриване на сезон 2014, Варна Октомври 3-5 октомври – КАЛАШНИЦИТЕ – Закриване на сезон 2014, Побит камък, Нови хан ASFALT USCAT!
  8. Mai multe detalii despre intrunirea ROCK WHEELS din Bucuresti, unde pot afla? Eventual un contact de la organizatori? Multumesc!
  9. da, in ciuda ploii, a fost misto! Cred ca a fost intrunirea cu cel mai mic numar de participanti la care am fost. Din pacate vremea i-a speriat pe mutli motociclisti! Sper ca la anu' Crazy va comanda o vreme mai frumoasa!
  10. Piesa! ... mai-mai-mai ce program al intrunirilor anul asta! ... "mati" dat pe spate! Sper ca, macar anul asta, sa apara si Bucuresti pe lista. In rest ... noroc pentru sud ca sunt multe petreceri la bulgari! Sa fiti iubiti!
  11. Nu am mai ajuns in ultimii 3 ani la petrecerea de la Brasov si cred ca ar fi momentul. Era buna o schita topo a locatiei sa vad unde ar fi indicat sa imi pun cortul. Stiu ca ploua destul de mult si nu a fost an in care sa nu scuipe o ploaie.Chestie e ca tre sa imi fac ITP, asigurare si sa imi "deztepenesc" capacul rezervorului la X4 ca nu am mai calarit-o demult! Cat e intrarea? Am uitat sa intreb!
  12. Da, merita drumul pana la Kapinovski Monastir! ... Sunt cateva panorame de vis. Acolo s-a desfasurat intrunirea moto acum 6 ani. Probabil ultima intrunire de la VT pe care au putut toti motociclistii s-o calce, fiind una adevarata, nu comerciala! ... Adica, pentru motociclisti ce inteleg fenomenul moto nu pentru cei ce vor sa isi etaleze motocicletele sau vestimentatia! In prezent, VT este o petrecer pur comerciala. Nu zic, m-am simtit foarte bine, dar majoritatea prietenilor bulgari, motociclisti, stramba din nas atunci cand le vorbesti despre intalnirea de la VT! Sa fiti iubiti!
  13. Da! ... Este intrunirea de sfarst de sezon si se asteapta cateva mii de motociclisti. Din pacate, cu multa tristete in suflet, eu nu voi onora, pt ca trebuie sa imi duc nevasta la all inclusive! Ca cica eu m-am plimbat destul! .. Dar, cine stie?! ... Poate apar si eu la o corteala pe acolo!
  14. Da, cred ca vin si eu vineri! .. Mi-am cam incarcat programul, dar vad eu cum il descurc! As vrea sa merg si la concert sambata! ... Sa vedem! Oricum, vin la Bucov. Mitcha zeer!
  15. Mdeah, se pare ca nu pot ajunge la Krushuna! .. imi vine sa imi trag palme, dar asta e! ... Situatia materiala e de vina de data asta! ... Mi-am comandat niste chestii pentru motociclete si am iesit din graficul cheltuielilor estimate! Va rog sa trageti poze sa ne incantati! Si, distractie placuta va doresc! Cred ca voi merge la Bucov, macar in vizita!
  16. Bre, a fost si s-a dus! M-am simtit super tare, iar dintre acei nebuni care au venit, aceea si mai nebuni, am ramas pana luni! A fost distractie garantata!!! @noro: prefer sa va pun pozele pe un disc si sa ti le dau pe undeva prin B. Daca vrei, YM:silviu_dumitriade!
  17. Mdeeah, eu as fi vrut sa plec maine, dar am uitat sa imi fac asigurarea si nu stiu nici vremea cum va fi. Oricum plec maxim vineri dimineata si voi locui in gazda, la Gosho, un prieten din Nikolovo! Va salut cu farul, Silviu :URSU:
  18. Cateva poze de anul trecut pentru inpresii:
  19. In week-end-ul 28-30 mai 2010 se va tine petrecerea moto din rezervatia naturala Krushuna. Se afla la 20-25 km de BT (Veliko Turnovo), spre Pleven/Lovech. Sunt pensiuni si moteluri in zona. Peisajele sunt de-a dreptul unice. Voi atasa cateva poze. Pozele sunt reala, din care una e facuta iarna - peisaj rupt din Paradis! Voi face tot posibilul sa ajung, desi suna foarte tentant Ploiesti/Bucov. Poze de la intalnire, din 2009: http://ghostriders.snimka.bg/motorcycles/m...418637.14656654
  20. @petru_moldovan: am vazut de-a lungul timpului ca te pasioneaza BG. Eu as fi subiectiv daca as vorbi despre BG, pentru ca, pe linie de stramosi din partea mamei sunt bulgar si BG este locul sufletului meu, unde ma simt chiar destins si linistit. Pacat pentru ca nu esti si adeptul cortului, pentru ca nu ar trebui ratata intalnirea de la Krushuna din week-end-ul 28-30 mai. Acolo este un loc unic, o rezervatie cu peisaje de exceptie. Sigur nu vei regreta! Este aproape de Lovech, cam la 25km de Veliko Turnovo, spre Sofia. Voi deschide un topik separat pentru acea intalnire si voi atasa si o poza din acel rezervat. Sunt si pensiuni acolo, in zona, dar nu stiu exact daca in incinta petrecerii gasesti. Bulgarii nu sunt deloc mofturosi in ceea ce inseamna conditiile de cazare si nu este un motiv de lauda. Eu am fost la petreceri moto in BG pe tot teritoriul BG si nu am fost dezamagit niciodata. Despre Ruse, eu voi merge acolo de joi pentru a ajuta niste prieteni sa aseze terasa pentru petrecerea moto. Ne vedem pe acolo. Respect, Silviu "URSU"
  21. Da, este un hotel d 5*, dar in Ruse, si e cam departe de locatia petrecerii. In zona nu cred ca se mai poate gasi vreo pensiune, dar nu prea aproape de petrecere! Deci ... cu coooortul, sau in gazda la prieteni! Apa este la fantana, dar dusuri, nu prea ceea ce e cam nasol si te inteleg cu hotelul, dar ... asta e! Filingu' domn'le! Eu voi fi prezent la Ruse!
  22. Cam scumput! ... Pai, e totusi Hotel Concorde! ... Dar, obrazul subtire, cu cheltuiala se tine! Distractie placuta tutror si sa va intoarceti cu bine. Sa postati niste impresii, eventual starea drumurilor - am auzit ca s-au stricat si la ei! Va salut cu farul, Silviu "URSU"
×
×
  • Creează nouă...