revo Postat Decembrie 4, 2005 Share Postat Decembrie 4, 2005 Am gasit sa cumpar un Aprilia scarabeo din 1997 cu 200E. scuterul este cazut , are o aripa crapata , trebuie segmentat, nici cu actele nu sta prea bine.Ca optionale are geam la ghidon si cutie bagaje (din plastic).Cred ca se poate repara cat de cat .Voi ce ziceti, merita? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gopop Postat Decembrie 4, 2005 Share Postat Decembrie 4, 2005 merita daca nu vrei sa mergi pe drumurile publice cu el! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vince Black Postat Decembrie 9, 2005 Share Postat Decembrie 9, 2005 la 200E ....pai daca l poti face... ii tragi o vopsea! din 97?pai e tanar frate! la mine in oras nu gasesc scuter la 200 numai peste 300E fara acte si functioneaza vreo juma de an maxim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Drake Postat Decembrie 10, 2005 Share Postat Decembrie 10, 2005 Am gasit sa cumpar un Aprilia scarabeo din 1997 cu 200E. scuterul este cazut , are o aripa crapata , trebuie segmentat, nici cu actele nu sta prea bine.Ca optionale are geam la ghidon si cutie bagaje (din plastic).Cred ca se poate repara cat de cat .Voi ce ziceti, merita? La 200 euro...daca zici ca nu are probleme tehnice, merita. Da ai grija cum mergi cu el fara acte . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate