BlackLord Postat Februarie 17, 2009 Share Postat Februarie 17, 2009 Unde pot face in Bucuresti ITP la scooter? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Februarie 17, 2009 Share Postat Februarie 17, 2009 (editat) Ai invatat comanda "New Topic" ? Editat Februarie 17, 2009 de sorin.bc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BlackLord Postat Februarie 17, 2009 Autor Share Postat Februarie 17, 2009 Da! O informatie buna primesc si eu pe sectiunea asta sau sa-nteleg ca e plina numai de copilasi care stiu doar sa traga de acceleratia la trotineta si sa faca uili pe 12"... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Februarie 17, 2009 Share Postat Februarie 17, 2009 Mai gandeste-te la aia 12" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Burg_man Postat Februarie 17, 2009 Share Postat Februarie 17, 2009 ...in incinta la scoala de soferi Ilioara face si moto eu acolo am facut ITP-ul la IJ de scutere nu stiu dar nu strica sa intrebi macar!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BlackLord Postat Februarie 17, 2009 Autor Share Postat Februarie 17, 2009 Merci! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sunnyboy Postat Februarie 18, 2009 Share Postat Februarie 18, 2009 Poti face ipt la firma Sam-Tradi din mogosoia. http://www.samtradi.ro/ Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate