freshutzu Postat Februarie 21, 2009 Share Postat Februarie 21, 2009 salutare, am nevoie de cateva pareri si sugestii despre ALFA MOTORS dupa un mic incident cu motorul tre sa il duc la reparat carene si vopsit, in plus vreau sa fac si reglajul la carburatoare si schimb bujii si filtru aer.... am citit prin forum despre service-uri ca ar fi cam tepari adik, nu prea fac treaba buna, ca se schimba piese de pe motor iti pun altele mai naspa...etc... as vrea ca cei care cunosc ALFA MOTORS sa imi spuna si mie daca sunt de incredere si daca pot sta linistit ca nu imi fac ceva ( rau ) la motor cat o sa stea la ei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzzz Postat Februarie 21, 2009 Share Postat Februarie 21, 2009 (editat) salutare, am nevoie de cateva pareri si sugestii despre ALFA MOTORS dupa un mic incident cu motorul tre sa il duc la reparat carene si vopsit, in plus vreau sa fac si reglajul la carburatoare si schimb bujii si filtru aer.... am citit prin forum despre service-uri ca ar fi cam tepari adik, nu prea fac treaba buna, ca se schimba piese de pe motor iti pun altele mai naspa...etc... as vrea ca cei care cunosc ALFA MOTORS sa imi spuna si mie daca sunt de incredere si daca pot sta linistit ca nu imi fac ceva ( rau ) la motor cat o sa stea la ei Depinde de noroc...cu vopsitoria stau bine,de schimbat piese de pe motoare eu nu am auzit. De ce nu incerci la reprezentanta motorului?dai un ban da stai in fata,asta pentru reglarea carburatoarelor.bujii si filtru de aer e ff simplu de schimbat. Editat Februarie 21, 2009 de alexutzzz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
freshutzu Postat Februarie 21, 2009 Autor Share Postat Februarie 21, 2009 da alea le pot schimba si eu dar daca fac reglarea de carb ma gandesc ca imi zic atunci sa imi cumpar bujii baterie si filtru ca sa poata face reglarea, deci tot ei le schimba ( zic eu nu stiu) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate