kmD Postat Februarie 21, 2009 Share Postat Februarie 21, 2009 Salut Am o Yamaha TZR 125 din 1996 si de curand i-am schimbat bateria. Initial avea o baterie de 12V si 4 Amperi dar un mecanic mi-a recomandat sa-i pun ceva mai mare asa ca i-am luat una de 12V cu 9 Amperi. Releul meu de Incarcare nu functioneaza. Vreau sa-i cumpar altul si am gasit la un baiat Releu de Incarcare pentru Yamaha TZR, adica se potriveste la tipul meu de motocicleta. Intrebarea mea e.... Cum eu i-am schimbat bateria si am pus una cu Amperaj mai mare, e bun releul ala ? Multumesc mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ViorelX Postat Februarie 21, 2009 Share Postat Februarie 21, 2009 Da, daca a functionat bine cu vechea baterie, va functiona bine si cu o baterie de capacitate mai mare. Noua baterie va cere curent de incarcare mai mare, dar acest curent reprezinta doar o mica parte din curentul total al instalatiei (cu toti consumatorii conectati), pe care trebuie sa-l gestioneze releul regulator. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kmD Postat Februarie 21, 2009 Autor Share Postat Februarie 21, 2009 Deci e oK si cu releul ala.... Am vazut ca sunt unele universale...si ma gandeam ca poate-i gasesc ceva mai bun... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate