csocso Postat Februarie 21, 2009 Share Postat Februarie 21, 2009 Zsolti si-a luat o drujba Iata-l pregatind noua achizitie pt.iesire: Am facut cateva filmulete cu noul "cuplu" Mai sunt niste poze(vreo 100) in primul link din semnatura.Nu prea am avut timp de fotografiat Toate cele bune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
geza.benedekfi Postat Februarie 24, 2009 Share Postat Februarie 24, 2009 Felicitari pentru tura !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EnduroMan Postat Februarie 24, 2009 Share Postat Februarie 24, 2009 Felicitari pentru tura !!! Tu ai kiulit sapt. asta, MOSHULE !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Februarie 24, 2009 Share Postat Februarie 24, 2009 (editat) @enduroman: ...aauzisem io ca a fost misto iesirea, da in poze e mult mai elocvent Editat Februarie 24, 2009 de Cata M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EnduroMan Postat Februarie 24, 2009 Share Postat Februarie 24, 2009 @enduroman: ...aauzisem io ca a fost misto iesirea, da in poze e mult mai elocvent Cand mai aveti drum pe aici luati si motoarele cu voi ! @csocso, scuze ca ma bag peste topicul tau ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
csocso Postat Februarie 24, 2009 Autor Share Postat Februarie 24, 2009 @csocso, scuze ca ma bag peste topicul tau ! N-ai de ce sa-ti ceri scuze,dimpotriva,ar fi bine sa iesim odata si impreuna. Felicitari pentru tura !!! Ti-am simtit lipsa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate