costibaloi Postat Februarie 25, 2009 Share Postat Februarie 25, 2009 Salut, cum scrie si in descrierea topicului, cum este mai bine sa echilibrez rotile la motor, cu discurile de frana pe ele, cu rulmenti, sau fara? Mentionez ca deocamdata nu am rulmenti pe janta, fiind in asteptarea unora noi. Merci, si raman dator... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jane Roe Postat Februarie 25, 2009 Share Postat Februarie 25, 2009 Salut, cum scrie si in descrierea topicului, cum este mai bine sa echilibrez rotile la motor, cu discurile de frana pe ele, cu rulmenti, sau fara? Mentionez ca deocamdata nu am rulmenti pe janta, fiind in asteptarea unora noi. Merci, si raman dator... In mod sigur roata trebuie echilibrata cu totul montat ( discuri, pinion, rulmenti ) . BAFTA! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costibaloi Postat Februarie 25, 2009 Autor Share Postat Februarie 25, 2009 In mod sigur roata trebuie echilibrata cu totul montat ( discuri, pinion, rulmenti ) . BAFTA! Asa ma gandisem si eu...dar am zis ca mai bine intreb. Merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Februarie 25, 2009 Share Postat Februarie 25, 2009 dar unde mergeti voi pt echilibrat ???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costibaloi Postat Februarie 25, 2009 Autor Share Postat Februarie 25, 2009 dar unde mergeti voi pt echilibrat ???? Eu la Craiova, e cel mai aproape...de mine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crushburn2003 Postat Februarie 25, 2009 Share Postat Februarie 25, 2009 dupa ce faci echilibrarea sa ma aunti si pe mine unde ai facut-o si cat a costat pls, ca si eu trebuie sa fac drum la Craiova sa schimb cauciucurile si sa le echilibrez Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costibaloi Postat Februarie 27, 2009 Autor Share Postat Februarie 27, 2009 dupa ce faci echilibrarea sa ma aunti si pe mine unde ai facut-o si cat a costat pls, ca si eu trebuie sa fac drum la Craiova sa schimb cauciucurile si sa le echilibrez Gata, am rezolvat...am gasit destul de usor...merci mult, astept sa le scoatem la plimbare sa vedem daca au facut baietii treaba buna. Preturi montat cauciuc...10 lei, echilibrat...15 lei. Harta cu locatia o gasesti aici harta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate