Sari la conținut

Jane Roe

Super Membru
  • Număr conținut

    1.133
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Not Telling

Vizitatori Recenți Profil

2.658 citiri profil

Jane Roe's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Multumesc din suflet pentru premiile frumoase pe care le-am primit. Multumesc! Acum am prea multa bere, JD, tuica, cafea in cap, pentru o gandire coerenta... Revin cu un post mai coerent spre miercuri--joi, cand imi trece mahmureala... cineva m-a intrebat daca nu este de vanzare macheta. ASA CEVA, NU SE VINDE! Dexter + Mihut... Alo! Dexter + Mihut... Roger! chhhhhhhchhhhh Roger..... chhhhhchhhhhhh roger! Mihut si Dexter, ma auziti? Chhhhhh
  2. Bogdan , Alex, voi chiar nu aveti nici cel mai mic dram de rusine? Va permiteti sa-i trageti pe pul@ pe toti? Eu va cunosc personal si imi permit sa va cataloghez: sunteti 2 indivizi foarte mici in comparatie cu Dan Nastase (moral, material, intelectual). Dan Nastase nu a mancat din traista voastra, nu a cerut bani de la voi, doar a scris. De ce ati sarit ca lupii la gatul lui? El se lauda cu ce a facut cand era mai tanar ! Foarte bine! Eu incerc sa fac ceva de care sa fiu mandru la batranete ( daca o mai apuc). Eu o sa povestesc nepotilor mei de turele din Alpi, tura din Rusia, turul Romaniei pe granita si ce ture mai fac pana la pensie... Este gresit? Poate.. Sigur aia mai tineri o sa ma catalogheze "batran, "scaraotzche", fosila, etc.." O sa-i ignor, iar daca mai pot, o sa dau o tura calare; usurel, batraneste, cat sa simt ca mai traiesc... Va rog sa postati pe topicul asta doar daca aveti ceva frumos de spus la adresa veteranilor.... Multumesc.
  3. ros de invidie, zic pass. Cauciucul spate nu-mi da acceptul sa ma bucur de plimbarea alaturi de voi. Drum bun !
  4. Si eu inchid sezonul 2012. Am bagat mobra la culcare. Daca vremea se incapataneaza sa fie frumoasa, poate o mai scot la ture scurte. Iata poza bordului. Celor care inca nu au parcat motoarele, le urez Drum bun si sanatate!
  5. Lume nebuna!!! http://www.adevarul...._790720921.html
  6. "Viesparul (Festina Lente)" m-a rugat sa postez mesajul de mai sus. Concursul organizat de el s-a incheiat, asa cum s-a spus acum cateva luni: "la caderea primei zapezi in Romania". Normal ca sezonul moto continua pentru multa lume.
  7. Prima zapada a cazut pe Postavaru… Concursul nostru s-a incheiat vineri 21 septembrie . Va rog sa trimiteti pozele cu kilometrajele . Va multumesc.
  8. http://www.epicfail.com/2012/03/21/twerking-win/
  9. Rugaminte: Belbody, ssss, Budd, terminati cu magariile astea! Nu va ajuta cu nimic! Lasati veteranii astia in pace! Nu v-au facut nimic, nu v-au cerut nimic, vor si ei sa povesteasca ce au facut cand erau tineri ca noi. Si au fost! Pe Dan Nastase il cunosc personal! Nu seamana cu personajul pe care incercati sa-l plamaditi voi... Netul este cea mai buna, rapida si sigura posibilitate de a forma/distruge imaginea unei persoane. Am dreptate? Belbody, ssss, Budd... astept raspuns...
  10. Bravo coane! Esti om cinstit! Ce-i in gusa-i si-n capusa... Tu te declari multumit de sistemul tau 5.1 +un calculator... Daca iti zic ca am strans din fund sa imi cumpar un sistem audio modest, la care sa ascult muzica buna, la calitate buna? Sunt SNOB? Faptul ca imi place sa ascult muzica la calitate mai buna decat marea majoritate, ma transforma intr-un snob? Nu cred... Hai sa ne uitam toti la tv alb-negru, sa ne tinem de maini si sa cantam aleluia...oricum, calitatea nu conteaza...
  11. Bine spus! Cam in aceeasi situatie ma aflu si eu. Pot sa fac diferenta intre un "sistem audio 99.1" made in china, conectat la un calculator "beton frate" si un sistem audio stereo, decent (pana in mia de euro de care discutam). Diferenta este enorma.
  12. Discutia a alunecat usor spre "scule". Evident, era de asteptat. Din pacate, acum incepe subiectivismul fiecaruia. Parerea mea: Un sistem audio OK, incepe de la 1000 euro in sus. Poate fi compus din reciver+boxe, player+amp+boxe, minisystem, etc.... Pretul asta l-au stabilit niste amici, care cam asta fac, asculta muzica si compara "scule".
×
×
  • Creează nouă...