yamahaia Postat Februarie 26, 2009 Share Postat Februarie 26, 2009 cine sti sa-mi spuna cate ceva de modelul daelim ns 125? raman recunoscator Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Februarie 26, 2009 Share Postat Februarie 26, 2009 E foarte smecher , am condus si eu al unui prieten , are un demaraj bestial si imi placea cum huruia ! E foarte bun pentru motoru lui de 125 in 4Timpi. Ia-l cu incredere , al prietenului asta al meu avea aproape 30 de mii de km si tragea ca nou ! Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yamahaia Postat Februarie 26, 2009 Autor Share Postat Februarie 26, 2009 ms... alte pareri? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Februarie 26, 2009 Share Postat Februarie 26, 2009 Fuge 110 cu 2 persoane ) cu vant din spate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yamahaia Postat Februarie 26, 2009 Autor Share Postat Februarie 26, 2009 ....hai ca esti de treaba inteleg ca esti singurul care stie ceva de modelul asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate