Sari la conținut

yamahaia

Super Membru
  • Număr conținut

    582
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Carnet moto din
    2004
  • Motocicleta
    Yamaha XS 1100

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Yamaha FZR, Yamaha TDM, Aprilia RST Futura, Suzuki GSX, Yamaha TDM

Vizitatori Recenți Profil

1.444 citiri profil

yamahaia's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

  1. Am inteles Man. Ms. » Post actualizat in 11 Jan 2016 08:44 Gata, sambata mi-am facut "curaj" si am scos bateria. Carenele au ramas nemontate la loc, doar puse de forma. Acum sa cumpar si un redresor si treaba e rezolvata pana vine caldura. » Post actualizat in 22 Jan 2016 08:26 Intreb, poate unii stiu sau au vazut, o cutie de 80 cm lungime pentru ATV poate fi montata pe un TDM? Influienteaza in mers? Arata hidos? E frig afara si imi trec tot felul de "idei" prin minte legat de sezonul cald si iesiri. » Post actualizat in 22 Jan 2016 08:27 Intreb, poate unii stiu sau au vazut, o cutie de 80 cm lungime pentru ATV poate fi montata pe un TDM? Influienteaza in mers? Arata hidos? E frig afara si imi trec tot felul de "idei" prin minte legat de sezonul cald si iesiri.
  2. Nu am, am tot amanat sa cumpar. Ideea este ca de aprox. 3 luni de cand nu am miscat motorul, tensiunea de pe voltmetru (montat in bord) arata la fel adica 12,2.
  3. Mobra sta la adapost, temperatura este insa aproximativ ca afara. Pornesc motorul in fiecare sambata si il las aprox. 20 min. Acum cu temperaturile sub -10 a pornit ceva mai greu. De aceea am intrebat daca e ok sa il "chinui" asa sau nu are importanta. De scos bateria...trebuie sa-l cobor de pe cric sa-l trag de langa perete, dupa ce mut alte acareturi din jurul lui...cred ca asa voi face pana la urma daca e musai.
  4. Va porni atunci sau trebuie totusi scoasa bateria si pusa pe redresor?
  5. Salutare si Un An cu bucurii! Intreb si eu de curiozitate, poate s-a mai discutat, este in regula pornirea motorului o data pe saptamana si lasat sa functioneze 15-20 min in gol? Recunosc nu am apucat sa scot bateria. Sunt efecte negative in mersul asta in gol? Omor bateria in ritmul asta?
  6. 92-2001...tot un motor second ramane. Ambele modele cu plusuri si minusuri. Orienteaza-te dupa cum se prezinta modelul in speta. Preferabil sa fie rulat deja prin tara de un proprietar cel putin 2 ani astfel ai ceva garantie ca a trebuit sa-l intretina desi TDM-isti sunt o categorie mai aparte care au grija de motoarele lor. Nu in ultimul rand ar trebui sa aiba ceva consumabile mai scumpe recent schimbate (anvelope, distributie,kit carburatoare sau lant), sa detina cel putin topcase...Oricum in viitor va "manca" bani si de la tine.
  7. Salut tiranspider...atunci si tu parca aveai un Kawasaki Eliminator. Pe mine m-a "bantuit" modelul acesta 3VD desi am mai incercat 2 producatori mai noi. De azi am si numere NT-85-HAI.
  8. Acesta este actualul meu motor...multa lume deja il stie.
  9. Buna dimineata! De astazi sunt TDM-ist 3VD. Am revenit la acest model dupa 5 ani (cred ca mai apar si pe aici unele postari sau poze). Pentru mine a contat, pe langa pretul mic si ca este accesorizat bine, senzatia care mi-o ofera cand il privesc si cand stau in seaua lui.
  10. eu am cerut niste pareri privind modelul in ideea in care am deja o oferta.
  11. Salut. Vreau sa achizitionez un GSX-r de 750 din 1996. Recunosc ca nu am stat sa citesc toate paginile de aici si imi cer scuze,dar daca pot primi unele informatii cu privire la acest model. Probleme,plusuri, pareri de la posesori actuali sau fosti ai acestui model. Multumesc pentru timpul fiecaruia de a citi sau de a da cateva detalii.
  12. Deci in pricipiue trebuie luat cam tot ce tine de motor,electronica, bodul,relee,CDI,carburi.
  13. cum de nu se potriveste motorul cu tot cu instalatie electrica, CDI, de pe un TDM4tx la 3vd?
  14. Daca te-am mai intrebat imi cer scuze...un schimb cu un Maxiscuter Kymco Grand 250 cc din 2003 si o diferenta din partea mea interesat?

    Bafta!

×
×
  • Creează nouă...