blue_led Postat Iunie 2, 2009 Share Postat Iunie 2, 2009 (editat) nea teo, redbulu se bea, nu se varsa pe motoreta Editat Iunie 2, 2009 de blue_led Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soft Enduro Monteoru Postat Iunie 3, 2009 Share Postat Iunie 3, 2009 CEA MAI TARE FAZA ENDURO 2009 BRAVO TEO CINE VREA POZE SA TRIMITA E-MAIL LA MINE? ca si faza super tare ca si tehnica,varza!!!eram obosit si cred ca am alunecat de pe motor nu imi dau seama cum am facut nu am aruncat cu motorul de cind ma dau maxim citeva ori maxim.am avut noroc mare ca a picat pe roti altfel se rupea.bafta!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan.andries Postat Iunie 3, 2009 Autor Share Postat Iunie 3, 2009 ca si faza super tare ca si tehnica,varza!!!eram obosit si cred ca am alunecat de pe motor nu imi dau seama cum am facut nu am aruncat cu motorul de cind ma dau maxim citeva ori maxim.am avut noroc mare ca a picat pe roti altfel se rupea.bafta!!! ESTI MODEST , ASA AI VRUT SA FACI SI TI-A IESIT. E DREPT CA CEL MAI BINE E CA AI INCA O SINGURA MOBRA ; NU DOUA SAU TREI MAI MICI. LA MAI SUS ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soft Enduro Monteoru Postat Iunie 3, 2009 Share Postat Iunie 3, 2009 ESTI MODEST , ASA AI VRUT SA FACI SI TI-A IESIT. E DREPT CA CEL MAI BINE E CA AI INCA O SINGURA MOBRA ; NU DOUA SAU TREI MAI MICI. LA MAI SUS ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
olaruionel Postat Iunie 8, 2009 Share Postat Iunie 8, 2009 cine are fotografii si putin timp disponibil, raman dator daca le trimite la olaruionel@yahoo.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan.andries Postat Iunie 21, 2009 Autor Share Postat Iunie 21, 2009 AM SCOS CD FILMUL DE LA CURSA X-CAPE . ESTE FOARTE TARE. PENTRU CINE ESTE INTERESAT 10 EUR , VA ROG SA TRIMITETI E-MAIL LA bogdan.andries@factoryoutlet.ro sau bogdan.andries@ancarom.com STIMA CD POZE LA WWW.GERULARACING.RO CELE MAI TARI POSETE SI LUMANARI DIN SEZON !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mesaj completat AM SCOS CD FILMUL DE LA CURSA X-CAPE . ESTE FOARTE TARE. PENTRU CINE ESTE INTERESAT 10 EUR , VA ROG SA TRIMITETI E-MAIL LA bogdan.andries@factoryoutlet.ro sau bogdan.andries@ancarom.com STIMA CD POZE LA WWW.GERULARACING.RO CELE MAI TARI POSETE SI LUMANARI DIN SEZON !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! UITATI DE 2009 , CONCENTRATIVA LA CUPA ENDURO IONUT ARDELEANU ORGANIZATA DE X-CAPE LA COMANESTI 21-23 MAI 2010 INSCRIERI LA TEL 0744547655 VA ASTEPT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate