jura Postat Februarie 27, 2009 Share Postat Februarie 27, 2009 salutare! sunt propietar a unui ij jupiter 4 ......si ca la toate motocicletele ij jupiter am probleme cu aprinderea si nu prea stiu sa o reglez..cine ma ajuta sau cine are rabdare sa-mi explice cum trebe sa o reglez. Asa si as mai vreau sa i lungesc bascula cum se poate face sau ce bascula sa-i va raman dator de ce nu merge sa pun poze cu el.....is prea mari pozele<_< Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Burg_man Postat Martie 1, 2009 Share Postat Martie 1, 2009 hai sa vorbim pe mess eu am acelasi ID, sau lasa-mi ID-ul tau si sa vedem ce si cum...ok? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutza Postat Martie 1, 2009 Share Postat Martie 1, 2009 nu lungi bascula, si asa ij-ul nu e tocmai manevrabil, daca mai lungesti si bascula pierzi si mai mult din manevrabilitate. manevrabilitate care iti poate salva pielea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jura Postat Martie 1, 2009 Autor Share Postat Martie 1, 2009 id meu e: florinjura vb pe mess Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate