Taurasu Postat Februarie 28, 2009 Share Postat Februarie 28, 2009 Salut. Stie cineva ce camere au montate astia de la politie ? Adica cum fac detectia numarului pe timp de noapte (infrared cumva?). Ma gandeam sa montez niste leduri infrared puternice + 2-3 cu lumina alba in locul becului regulamentar cu lumina alba de langa numar iar cand camera inregistreaza pe inregistrare sa apara in loc de numar o pata de lumina alba. Puteti proba spusele mele cu camera de la mobil si cu telecomanda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pogor Postat Februarie 28, 2009 Share Postat Februarie 28, 2009 Salut.Stie cineva ce camere au montate astia de la politie ? Adica cum fac detectia numarului pe timp de noapte (infrared cumva?). Ma gandeam sa montez niste leduri infrared puternice + 2-3 cu lumina alba in locul becului regulamentar cu lumina alba de langa numar iar cand camera inregistreaza pe inregistrare sa apara in loc de numar o pata de lumina alba. Puteti proba spusele mele cu camera de la mobil si cu telecomanda sau se poate sa devina numarul si mai vizibil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taurasu Postat Martie 1, 2009 Autor Share Postat Martie 1, 2009 Sunt niste site-uri specializate in leduri. Am vazut acolo niste monstri de leduri care sigur dau peste cap camerele. Eram curios daca camerele lor sunt identice cu cele de supraveghere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KristaKe Postat Martie 1, 2009 Share Postat Martie 1, 2009 sau mai bine las-o mai moale noaptea, ca si asa aproape ca ne interzic astia intre orele 23-06... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supapa_Jr Postat Martie 1, 2009 Share Postat Martie 1, 2009 fratilor...numarul sub codita e sfant...ce naiba atatea complicatii pt nimic? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate