Sari la conținut

Supapa_Jr

Super Membru
  • Număr conținut

    2.655
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://-
  • Yahoo
    supapa_jr@yahoo.com

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti [BERCENI]
  • Carnet moto din
    antichitate
  • Motocicleta
    de premianti !
  • Numar Moto
    HD Sprotster / F4i de incepatori
  • Club
    Bucharest 1%-ers

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Cateva care si-au facut remarcata existenta in capitala.

Vizitatori Recenți Profil

2.683 citiri profil

Supapa_Jr's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Ma refer la ce se vinde...adică vitezane de duzina. La cruisere și alte jucării care își țin prețul este alta discuție. Întradevăr, când vrei un BMW Harley sau altceva cauți toate sursele, dar vorbim de 5000+ euro
  2. HAHAH. ..avem cele mai mici preturi din EUROPA la motociclete și tot se găsește un oligofren sa spună ca afara e mai ieftin boss. La noi sunt cele mai ieftine, păcat doar ca este greu de găsit una buna, pentru ca își cumpără toți săracii motociclete, nu se pricep la ele și le repara pe la toți neavizații.
  3. Fac icter dacă mai citesc treburi gen " overpriced " ... scump sau altceva legat de preț...faptul ca cineva nu își permite un produs nu îl face mai scump. ..poate doar exclusivist. AGV la care plătești culoarea nu e overpriced, Schubert care oferă căști grele și voluminoase nu e scump ))
  4. Nu știu de ce va tot chinuiți cu 1100 alea...sunt de concepție vecher și e normal sa fie gălăgioase. . În plus au 8 aerisiri...cine vrea silențiozitate poate opta pentru Qwest. Eu când am comandat Xsp 3 am fost atenționat de o eventuala necesitate de a purta dopuri de urechi...sincer sa fiu...acum după ce am purtat-o în condiții mixte pot spune ca nu se compara cu nimic ca și silențiozitate.
  5. S-o stapanesti sanatos, e cu adevarat 'de colectie' Ai mare grija de ea !
  6. Sa o stăpânești sanatos. Când mai faci calcule d-astea financiare sa iei în calcul și faptul ca ti-ai cumpărat o casca noua...dar veche. Modelele noi sunt cu ceva tehnologie în plus. Eu astăzi m-am plimbat cu X-Spirit 3 și pot spune ca e o casca deosebit de bine aerisita, la cele 1400 de grame se simte foarte usoara...probabil este foarte bine echilibrata și are o aerodinamica superba ținând cont de faptul ca este mai voluminoasa la exterior decât nxr.
  7. Fără nici o supărare sau clișeu prost...alea nu sunt cauciucuri pentru 15 grade și evitări...la 30 la ora nu ai de ce sa derepezi. Eu zic ca ai numai de învățat din întâmplările astea cu final ușor. ..viata e frumoasa...îți iei banii pe mobra...
  8. Asa fac toate când li se coc puferele de la parbriz...și a mea face la fel...teoretic cu pufere oe ar trebui sa fie ok.
  9. Middle age crisis se numește treaba asta...combinata cu disponibilitatea clientului de a face plata fără sa aibă vreo idee clara despre ce vrea de la o motocicleta sau ce maintenance cost va avea în următorii 10 ani.
  10. @speedy.k...Rocipm a avut un punct de vedere corect...viata ar fi mult mai frumoasa fără hatereala ieftina...ca se întoarce un nodinpapurist de la bariera ... ca nu aveau micii destul câine în compoziție...va vanzatorul era arogant pentru ca știa ce vinde... Relaxati-va...viata e frumoasa! Saloanele sunt frumoase și asa mai departe.
  11. Doar pentru ca bb moto a fost de rahat nu trebuie sa băgăm toate magazinele în aceeași oala... Pentru cine se plânge de bilet...ca lumea sa fie "spalata" în continuare trebuie sa existe aceasta taxa de intrare...și nici asa nu se elimina complet mizeriile de oameni...S-au găsit niște minusuri de vreo 10000 de lei în produse disparute la sfârșitul celor 3 zile. Oricum asta nu contează...mai bine sa ne plângem de salon nu? » Post actualizat in 27 Apr 2016 21:19 Aaa da...și dobitocul din filmul postat mai sus a încurcat SMAEB cu SAM și a plecat fără un leu în buzunarest ca un atârnache. Prietene...dacă citești asta...nu merge niciodată fără bani la tine...nu știi niciodată ce se poate intampla.
  12. WSY. ..te-a durut nu? Concurenta Koreana face o singura casca...RPHA. Ce ai scris mai sus e ca un fel de...vânzătorul de la Mercedes a spus ca Daewoo Cielo e un cărucior de butelii, iar cei de la Daewoo, de suparare, au scos un model nou de mașină de spălat. În traducere libera...dacă te duci în standul bmw și te lauzi cu noul tău first bike s-ar putea sa fi dezamăgit de reacții.
  13. Claman...dacă tu platești un obiect după care aștepți 45 de zile...ești de acord sa o călăreasca toți neavizați?
  14. New Old Stock da ... dar ținând cont ca nu mai găsești nici măcar o piesuliță pentru ele și s-au învechit pe rafturi...mai are sens sa plătești preț premium?
×
×
  • Creează nouă...