Jump to content

Supapa_Jr

Super Membru
 • Content Count

  2,655
 • Joined

 • Last visited

About Supapa_Jr

 • Rank
  The Master Flamer

Contact Methods

 • Website URL
  http://-
 • Yahoo
  supapa_jr@yahoo.com

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bucuresti [BERCENI]
 • Carnet moto din
  antichitate
 • Motocicleta
  de premianti !
 • Numar Moto
  929 CBR
 • Club
  Bucharest 1%-ers

Profile Fields

 • Motociclete detinute
  cateva care si-au facut remarcata existenta in capitala.

Recent Profile Visitors

1,988 profile views
 1. Daca tot vorbim de Dani ai motociclismului romanesc...sa nu il uitam pe Dan Dobrescu ! Si bineinteles...eu sunt propriul meu idol...pentru ca merit!
 2. Ma refer la ce se vinde...adică vitezane de duzina. La cruisere și alte jucării care își țin prețul este alta discuție. Întradevăr, când vrei un BMW Harley sau altceva cauți toate sursele, dar vorbim de 5000+ euro
 3. Vad ca va certați foarte tare pe o problema usor aiurea...v-ați împărțit în doua tabere...aia care ar merge cu mobra cu cadrul sudat și aia care nu...s-a spus mai sus ca în principiu. ..toată bascula e susținută de carter printr-un suport...așadar care e diferența între cadru sudat și suport de bascula sudat? Aaa da...și nu e o problema de model...dacă la 200 din 2 milioane de unități li se fisureaza ceva...nu e o problema uriașă...asa cum nu se întorc nici cuzineții pe după axa planetei când ti-e lumea mai draga. Inca ceva...nu capacele laterale cauzează fisura motorului ci lovitura și torsionarea basculei. Prețul nu e de discutat...e completa și funcționează...la ce preturi are băiatul care dezmembrează 929 pe aici pe forum...ar putea sa o ia el sa mai faca și profit.
 4. HAHAH. ..avem cele mai mici preturi din EUROPA la motociclete și tot se găsește un oligofren sa spună ca afara e mai ieftin boss. La noi sunt cele mai ieftine, păcat doar ca este greu de găsit una buna, pentru ca își cumpără toți săracii motociclete, nu se pricep la ele și le repara pe la toți neavizații.
 5. Fac icter dacă mai citesc treburi gen " overpriced " ... scump sau altceva legat de preț...faptul ca cineva nu își permite un produs nu îl face mai scump. ..poate doar exclusivist. AGV la care plătești culoarea nu e overpriced, Schubert care oferă căști grele și voluminoase nu e scump ))
 6. Nu știu de ce va tot chinuiți cu 1100 alea...sunt de concepție vecher și e normal sa fie gălăgioase. . În plus au 8 aerisiri...cine vrea silențiozitate poate opta pentru Qwest. Eu când am comandat Xsp 3 am fost atenționat de o eventuala necesitate de a purta dopuri de urechi...sincer sa fiu...acum după ce am purtat-o în condiții mixte pot spune ca nu se compara cu nimic ca și silențiozitate.
 7. S-o stapanesti sanatos, e cu adevarat 'de colectie' Ai mare grija de ea !
 8. Sa o stăpânești sanatos. Când mai faci calcule d-astea financiare sa iei în calcul și faptul ca ti-ai cumpărat o casca noua...dar veche. Modelele noi sunt cu ceva tehnologie în plus. Eu astăzi m-am plimbat cu X-Spirit 3 și pot spune ca e o casca deosebit de bine aerisita, la cele 1400 de grame se simte foarte usoara...probabil este foarte bine echilibrata și are o aerodinamica superba ținând cont de faptul ca este mai voluminoasa la exterior decât nxr.
 9. Fără nici o supărare sau clișeu prost...alea nu sunt cauciucuri pentru 15 grade și evitări...la 30 la ora nu ai de ce sa derepezi. Eu zic ca ai numai de învățat din întâmplările astea cu final ușor. ..viata e frumoasa...îți iei banii pe mobra...
 10. 50 de lei, nu avem voie sa facem anunțuri cu preț aici dar... 0760353690 și hai sa vedem dacă se potrivește. Și da...te poți baza pe orice maneta...e imposibil sa se rupă când tragi de ea...se rup când o trântești dar pentru cine mai contează asta?
 11. E scumpa maneta de cbf de frâna...de aia vrea bajatu sh. Vezi dacă merge maneta de cbr 929/600 f4 ca am eu bună.
 12. Asa fac toate când li se coc puferele de la parbriz...și a mea face la fel...teoretic cu pufere oe ar trebui sa fie ok.
 13. Eu ma refeream la momentele când e strada plina de apa de la stropitoare (fixe sau de la adp) pentru ca sta mai bine pe ploaie torențială decât pe amestecul apa de apa cu praf.
 14. @ThunderByte - Metzeler Racetek K1, dar după ce vezi avantajele/dezavantajele și le pui în balanta...e mai simplu sa alegi niște stradale bune care sa aibă ceva aderenta și pe umed.
×
×
 • Create New...