SorinAR Postat Martie 1, 2009 Share Postat Martie 1, 2009 nu am avut cuie in cauciucuri asa ca nu am putut merge pe deal ! ne-am limitat la o balastiera !!! un singur filmuletz mai "interesant" in rest cam plictiseala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
6speed Postat Martie 1, 2009 Share Postat Martie 1, 2009 tare. foarte tare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaduSPR Postat Martie 2, 2009 Share Postat Martie 2, 2009 Foarte la limita.... mai avea putin sa se termine saua.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borosescu Postat Martie 6, 2009 Share Postat Martie 6, 2009 ff mistoo .. si noroc cat cuprinde !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marees2 Postat Martie 6, 2009 Share Postat Martie 6, 2009 nu am avut cuie in cauciucuri asa ca nu am putut merge pe deal !ne-am limitat la o balastiera !!! un singur filmuletz mai "interesant" in rest cam plictiseala Ba Sorine tu tot din astea faci Oricum nu am uitat de berea promisa pt. faza aia,numa sa ne intalnim. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SorinAR Postat Martie 7, 2009 Autor Share Postat Martie 7, 2009 maine SAMBATA la ora 10 ne intalnim la mine !!!! se merge la Ghioroc si de acolo pe coclauri ! cine doreste ....0723886356.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EnduroMan Postat Martie 7, 2009 Share Postat Martie 7, 2009 maine SAMBATA...se merge la Ghioroc si de acolo pe coclauri ! Nu cred ca mai poti face inka odata jmekeria Baieti, tineti aparaterle foto pregatite !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SorinAR Postat Martie 7, 2009 Autor Share Postat Martie 7, 2009 Ma antrenez pe cand vin la Deva !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate