Sari la conținut

6speed

Super Membru
  • Număr conținut

    901
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Timisoara,Banat,RO
  • Motocicleta
    fix o pBip !
  • Numar Moto
    fara numar
  • Club
    4WD

Informații profil

  • Motociclete detinute
    HONDA XR 250 R

Vizitatori Recenți Profil

1.055 citiri profil

6speed's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. 6speed

    Itp Moto In Timisoara ?

    Statia de la Guban functioneaza bine mersi
  2. 1. ai mai facut ceva sport la viata ta pina la 25 de ani? 2.ai cit de cit o masa musculara,sau din cele 70 de kg ( la inaltimea ta) ,60% sunt oase? 3.pentru ce doresti sa te apuci de sport (asta in mod particular),pentru disco sau pentru tine,sau pentru disco+pentru tine? 4.esti pregatit sa duci o viata sportiva,sau vrei sa fi in "trend"? 5. de ce doresti proteine,cind nici macar nu ai incercat sa mergi la sala fara sa vezi cum te simti,si ulterior sa treci la proteine? 6.lasatul de fumat nu prea are treaba cu sala,are in schimb,100% treaba cu atitudinea ta fata de tine:citi bani dai tu pe tine?
  3. esti in SUA,patria crossfit. cautati un box de crossfit,si uita "biceps si triceps"....
  4. am alergat azi 3.71 km,si mi-am dat iar cu cauciucul de 161 de kg. am zis macar sa alerg exact cita bere am baut. deci,de azi un plan nou,pot bea cita bere doresc cu conditia ca a 2-a zi sa alerg nr beri x 1km. 4 beri=4 km. am bagat azi o alergare ,de dimineata la 8,de vreo 3 km. cred ca sexul executat la orele diminetii este mai bun,ca si sentiment,in rest alergarea a facut toti banii !!!
  5. fac abdomene si biceps. adica beau bere si rontai covrigei. sa ma pish pe apetitul meu.
  6. azi: din pacate mi-am (re)sucit glezna stinga,si nu am dus la bun sfirsit exercitiul. intentionam 10 runde,am facut (cred) 6.
  7. burta pentru mine e precum...la barbati:legata de mine )) imi place berea,imi place mincarea. nu doresc (nici numai am virsta si nici nervii ) sa am six pack ,doresc sa am forta,anduranta,flexibilitate,si o perioada de explozie cit mai lunga posibil. burta necessarum est,in conditiile in care ramai intr-o zona de greutate ok. daca ti dieta,fara carbo prea multi si bagi antre (ori de care) vei avea,six pack,ca vrei nu vrei. la mine nu e cazul. minc de toate,precum porcul. multumesc de aprecieri.
  8. gasesti si mai mari. eu ce am ,e de Caterpillar,sau ma rog a fost cindva pe unul... imi ajunge asta. pot da cu ciocanul linistit cu el,si crede-ma,dupa alea 20 de rostogoliri,esti al dracului de nervos initial,am crezut ca cel de 43,cel mic,va fi mult prea usor,dar cind tragi dupa tine,pe beton,si nu aluneca deloc,si esti obligat sa te lasi cit mai aproape de beton,la un 45 de grade de sol,primul gind e "tre sa caut unu mai usor". urmeaza un "home made wall ball" ,un fel de minge medicinala,plina cu nisip,la vreo 10 kg,cu care ,printre altele voi incerca asta : si filmul de ieri ca nu am putut decit sa pun linkul,fara vizionare
  9. azi: am facut pauza doar intre intoarcerile alea si trasul cauciucului (care e ucigator!!!).am crezut ca imi voi da de citeva ori cu dintii de masa aia. oricum,personal,cred ca e un antrenament complet:cardio+forta+anduranta.
  10. dupa 4 luni de pauza totala de la sportul cu greutati,dar nu de la sport in totalitate,am reinceput ,timid,distractia: cel mic are 43 de kg,iar cel mare 161.
  11. Perhaps this list of ingredients that are found in cigarettes is enough to make you want to quit smoking for good! There are more than 4,000 ingredients in a cigarette other than tobacco. Common additives include yeast, wine, caffeine, beeswax and chocolate. Here are some other ingredients: Ammonia: Household cleaner Angelica root extract: Known to cause cancer in animals Arsenic: Used in rat poisons Benzene: Used in making dyes, synthetic rubber Butane: Gas; used in lighter fluid Carbon monoxide: Poisonous gas Cadmium: Used in batteries Cyanide: Deadly poison DDT: A banned insecticide Ethyl Furoate: Causes liver damage in animals Lead: Poisonous in high doses Formaldehiyde: Used to preserve dead specimens Methoprene: Insecticide Megastigmatrienone: Chemical naturally found in grapefruit juice Maltitol: Sweetener for diabetics Napthalene: Ingredient in mothballs Methyl isocyanate: Its accidental release killed 2000 people in Bhopal, India in 1984 Polonium: Cancer-causing radioactive element
  12. salut,as dori si eu o invitatie pe lasttorrents si iplay,daca se mai poate. mail:cristian.teme@gmail.com multumesc frumos.
  13. eu unu' nu am mai facut nimic in ultimele 2 luni. voi?
×
×
  • Creează nouă...