d3v1l_mast3r Postat Martie 2, 2009 Share Postat Martie 2, 2009 Motocicleta este in stare perfecta, culoarea este superba la soare bate spre verde fosforescent iar la umbra galbena, am cumparat-o de la un mecanic (deci a fost foarte bine intretinuta) Are un sunet care te mangaie pe suflet! (Toarce pisicutza) Este putin modificata! Este inmatriculata in Romania mai exact in Timisoara! O vand pt ca am nevoie urgenta de bani pret 1650 Euro usor negociabil! (perfecta pt sezonul care vine) Ofer si o casca celui care o va achizitiona! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
d3v1l_mast3r Postat Martie 2, 2009 Autor Share Postat Martie 2, 2009 p.s Rog un Admin sa imi mute si mie topicul la vanzari! ms anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat Martie 2, 2009 Share Postat Martie 2, 2009 p.s Rog un Admin sa imi mute si mie topicul la vanzari! ms anticipat N-o sa il mute nimeni . Bun venit pe subforumul Tineri si Nelinistiti la 125 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
d3v1l_mast3r Postat Martie 2, 2009 Autor Share Postat Martie 2, 2009 (editat) N-o sa il mute nimeni . Bun venit pe subforumul Tineri si Nelinistiti la 125 ms d informatie! Editat Martie 2, 2009 de master6230 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hayabusika Postat Martie 2, 2009 Share Postat Martie 2, 2009 UP!!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adyman Postat Aprilie 4, 2009 Share Postat Aprilie 4, 2009 mai e valabil??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hayabusika Postat Aprilie 13, 2009 Share Postat Aprilie 13, 2009 mai e valabil??? Da este valabil! UP!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate