13 Todesengel Postat Ianuarie 27, 2006 Share Postat Ianuarie 27, 2006 ..nu-l inchide-ti inca....as vrea sa beau si eu o bere,2,5 la barul Cargo...am auzit ca s-a mutat,e adevarat sau am fost eu dezinformat? poate om face o masa mare impreuna!!! .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Ianuarie 27, 2006 Autor Share Postat Ianuarie 27, 2006 ..nu-l inchide-ti inca....as vrea sa beau si eu o bere,2,5 la barul Cargo...am auzit ca s-a mutat,e adevarat sau am fost eu dezinformat? poate om face o masa mare impreuna!!! .... barul sa mutat cu o strada mai incolo,exact in spatele liceului miu...este jos dedesupt de cazino metropolis...la 2 minute de vechea locatie..... salut roby Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vince Black Postat Ianuarie 27, 2006 Share Postat Ianuarie 27, 2006 va salut baieti! desi nu sunt pe forum de mult timp , si nu am prea vizitat choperistii, de vreo 1 sapt. au inceput sa ma intereseze choperele!, desi sunt un mopedist si am numa un PIAGGIO CIAO da 49cmc ,sunt mandru de asta! si de cand tot vizitez choperistii , am aflat cateva lucruri despre voi! si faptul ca ROBY e peste tot! si parerea mea e urmatoarea: Cei ce l au jignit pe roby au facut o din invidie! chiar dac nu l cunosc, eu il RESPECT pe ROBY!!! pt ceea ce face!ii ajuta si ii incurajeaza pe toti! Poate dupa ce mi iau carnetu imi cumpar si eu un chopper!,sper! Roby.. numa bine! I RESPECT U man! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate