rsm_mc Postat Decembrie 17, 2005 Share Postat Decembrie 17, 2005 e a mea de 4 ani! am restaurat-o timp de 2 si am o gramada de amintiri cu ea!din pacate e prea costisitoare intretinerea ei!de fapt stiti si voi cum e in romania! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Decembrie 17, 2005 Share Postat Decembrie 17, 2005 Cati bani? Acte? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexgsx Postat Decembrie 17, 2005 Share Postat Decembrie 17, 2005 Super. Arata bine . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rsm_mc Postat Decembrie 17, 2005 Autor Share Postat Decembrie 17, 2005 1500 de euro! e inmatriculata! are asigurarea inca valabila!) nr preferential....PH55 AWO! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Decembrie 17, 2005 Share Postat Decembrie 17, 2005 prea lung pretul pentru mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hobbix Postat Decembrie 27, 2005 Share Postat Decembrie 27, 2005 e a mea de 4 ani! am restaurat-o timp de 2 si am o gramada de amintiri cu ea!din pacate e prea costisitoare intretinerea ei!de fapt stiti si voi cum e in romania! foarte, foarte frumos, o sa ai remuscari daca il vinzi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Ianuarie 8, 2006 Share Postat Ianuarie 8, 2006 salut, parerea mea e ca ai sa plangi dupa ea, motocicleta nu e ca o masina pe care chiar nu ai unde sa o adapostesti daca nu mai circuli cu ea sau mai stiu eu ce. n-am vazut multe awo touren care sa arate asa. eu am da-o pe a mea pt ca era un junghi, daca ar fi fost ca a ta o tineam in sufragerie!!! ( nu ar fi prima oara ) plus ca daca o dai vreodata ca ai nevoie de bani o dai mai ieftin, logic si nici nu faci mare branza cu ei, zic eu. treaba ta, eu am mers pe una recent (dar care arata ca a ta!) si mi-a facut placere. intretinerea scumpa? why? take the right decision! keep it..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Ianuarie 9, 2006 Share Postat Ianuarie 9, 2006 respectele mele pt restaurare este o adevarata piesa de muzem, punei si filtrul de aer original,si daca tot este 95 la suta original,fati rost de toba de esapament originala si ar mai fii ceva,iai facut instalatia electrica pe direct? nu vad bateria nici suportul de baterie? nu te supara de ce am zis mai sus iti respect munca adusa la restaurarea acetui simson AWO in rest jos palaria salut roby Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
newage Postat Ianuarie 23, 2006 Share Postat Ianuarie 23, 2006 te rog un semn dak mai e oferta valabila .sunt interesat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pretorian Postat Ianuarie 23, 2006 Share Postat Ianuarie 23, 2006 a vandut-o man, era super motoreta, am avt ocazia sa o vad dupa ce a restaurato Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Billy Postat Ianuarie 23, 2006 Share Postat Ianuarie 23, 2006 Respect omule, respect ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
newage Postat Ianuarie 23, 2006 Share Postat Ianuarie 23, 2006 Dc mai e cumva valabila oferta sunt interesat sa cumpar. Adresa mea de mail este: calin_s1961@yahoo.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate