ness26 Postat Martie 4, 2009 Share Postat Martie 4, 2009 (editat) Este gata dvd-ul de la concursul din octombrie 2008. Cei interesati sunt rugati sa ma contacteze la tel 0728.291.733 sau la ovidiu@xmraid.ro Sunt defapt doua dvd-uri cu cca 10 giga de film Ovidiu Editat Martie 4, 2009 de ness26 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Satana Postat Martie 4, 2009 Share Postat Martie 4, 2009 DA-MI-L ODATA, NESS 26....SI GEACA...SI TRICOUL!! Ce inseamna asta,raza de soare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Satana Postat Martie 9, 2009 Share Postat Martie 9, 2009 FELICITARI! Tocmai am vizionat la serviciu DVD-UL si, sincer, este extraordinar!! zici ca te uiti la film, la cinematograf..nu-mi vine sa cred ca a fost asa ceva la Buzau! BRAVO,BAIETI! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Satana Postat Martie 9, 2009 Share Postat Martie 9, 2009 (editat) Parca am mai spus ca este FOARTE TARE,FRATE,nu?... FOARTE TARE,FRATE! Editat Martie 9, 2009 de ShadowGOD Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borosescu Postat Martie 9, 2009 Share Postat Martie 9, 2009 cum as putea intra in posesia dvd-ului ?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mark81 Postat Martie 9, 2009 Share Postat Martie 9, 2009 Scrie destul de clar in primul post ce trebuie sa faci. Ovidiu, cat a cotizat patrick sa ajunga pe coperta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ness26 Postat Martie 9, 2009 Autor Share Postat Martie 9, 2009 Scrie destul de clar in primul post ce trebuie sa faci. Ovidiu, cat a cotizat patrick sa ajunga pe coperta? AAAhhh !!! m-ai prins. O cafea. O facem jumi-juma daca promiti ca nu mai spui la nimeni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kilometru Postat Martie 16, 2009 Share Postat Martie 16, 2009 AAAhhh !!! m-ai prins. O cafea. O facem jumi-juma daca promiti ca nu mai spui la nimeni. Ovidiu ....!!!! Opreste si mie unul te rog .....am jucat in filmul ala si vreau si eu unul pt mama...!!! te suna kilo sau mai exact trebui sa ajung la Buzau ....si am inteles ca se face o cursa la Buzau? ....viiinnnn....! kilo AAAhhh !!! m-ai prins. O cafea. O facem jumi-juma daca promiti ca nu mai spui la nimeni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate