zep27 Postat Iulie 31, 2009 Share Postat Iulie 31, 2009 Va salut Va anunt oficial ca in urma unui schimb de mailuri cu dl Lewa am ajuns la concluzia ca ar fi mai bine sa achizitonez o bucata de buggy chiar de la el (nu-i fac reclama e doar adevar).Din cateva poze si mai ales pretul m au convins sa renunt la proiect si sa i fac o vizita cat de curand sa vad si n realitate piesa.Plus ca mai am si un bebelus de crescut Asadar daca cineva doreste CAD-ul il cedez cu mare placere numai sa spuna calea cum putem face transferul de date. P.S. CAD-ul il voi pune cu tot cu istoric (se poate modifica oricand cote samd...) Spor la treaba cu merge noul buggy? oficial vorbind? nu ne lasa in aer.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nenea_Telu_Tulcea Postat Februarie 16, 2013 Share Postat Februarie 16, 2013 (editat) Era o chestie cu "numere galbene valabile numai pe raza comunei", dar nu stiu unde s-o caut. Era o chestie cu "numere galbene valabile numai pe raza comunei", dar nu stiu unde s-o caut. La primarie..ca vehicul supraveghere culturi,bine inteles dotat cu lumini semnalizare stop frina ..etc.. Editat Februarie 16, 2013 de Nenea_Telu_Tulcea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Neluatego Postat Octombrie 31, 2019 Share Postat Octombrie 31, 2019 Va salut..am.o intrebare ce fel de teava ați folosit? ..ceva aliaj otel crom titan sau alceva ?.ma intereseaza sa fac si eu unul..Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Aprilie 8, 2020 Share Postat Aprilie 8, 2020 (editat) Uiteșa,u preten face un Buggy din Mercedes Kompressore nebun,bine a venit în clubul meu Editat Aprilie 8, 2020 de pinnochio Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate