Sari la conținut

Kraven

INACTIV
  • Număr conținut

    485
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Yahoo
    i_drag0sh

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Pitesti
  • Carnet moto din
    .
  • Numar Moto
    AG-09-CGH

Informații profil

  • Interests
    ....

Kraven's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Foarte bine punctat Gixxx,felicitari pt ce ai scris aici.Cine a citit are ce invata ...daca vrea, daca nu sa mai traga un loz. ON Nu prea sunt ON la faze din astea (adica RIP etc.)
  2. Kraven

    Yamaha Xj

    kraule io zic sa-i bagi terebentina in toba si sa dai cu ulei pe sha sa 'lunece mai tare
  3. Kraven

    Cati Bikeri Sunt In Ag!?!?

    Vb cu Russu ca te plimba el...numai sa dai o palinca inainte sa aibe plecare
  4. Kraven

    Conceptie Buggy

    Va salut Va anunt oficial ca in urma unui schimb de mailuri cu dl Lewa am ajuns la concluzia ca ar fi mai bine sa achizitonez o bucata de buggy chiar de la el (nu-i fac reclama e doar adevar).Din cateva poze si mai ales pretul m au convins sa renunt la proiect si sa i fac o vizita cat de curand sa vad si n realitate piesa.Plus ca mai am si un bebelus de crescut Asadar daca cineva doreste CAD-ul il cedez cu mare placere numai sa spuna calea cum putem face transferul de date. P.S. CAD-ul il voi pune cu tot cu istoric (se poate modifica oricand cote samd...) Spor la treaba
  5. Kraven

    Conceptie Buggy

    Mda cu parere de rau si relatiile mele pe la C-lung nu gasesc nici macar o poza pe google cu dif de ARO sau macar ceva cote majore pt CAD. Pentru A-arm inca nu m am hotarat le grosimea tevii.Pivotii ii voi adopta in functie de ce butuc o sa cumpar, adica daca iau de Dacia voi folosi de Dacia iar dc e de ATV clar de ai ATV-ului.Daca as fii sigur ca merge flansa pt jenti de ATV pe butuc de Dacia voi ramane deci la pivoti si ce mai este pe la directie de Daciuta. Pentru sasiu teava rectangulara dupa cum urmeaza : Partea de jos -40X40X...sa vedem ce grosime la fata locului Partea de sus bag un 30X30X3 . Spor
  6. Kraven

    Conceptie Buggy

    Da, e chiar util acest site.M am uitat un pic si o sa confrunt cu ce constrangeri am eu pe 3D.Si mai util era dc m ar fi lasat sa introduc eu dimensiunile mele si sa rezulte niste unghiuri ...sau poate merge si n am insistat eu Cu spatele problema sta in felul urmator: -1Prima varianta este cea din CAD in care m am gandit sa fac la strung un ax,pe ax sa prind cu o flansa pinionul.Axul va fi centrat prin 2 rulmenti (am gasit exact ce mi trebuie la SKF).Apoi la capatul axului vor intra planetarele si de la planetare in butuc.Ca piese ideal ar fi sa cumpar butuci de DACIA ca era targul plin sambata ,planetarele le am samd. Dar toate astea ma vor impiedica sa montez jantele pe care le doresc, adica fata 25x8-12 cu 25x10-12. Acum ca intreba .E posibil sa prind cu flansa pe butucul de Dacia jantele de ATV ? -2 Sa caut un diferential de ARO 10, care am inteles eu ca e si mic ca dimensiune dar si mai usor ,planetarele sunt vin deja ca manusa si apoi legatura prin pinion . Alte idei?
  7. Kraven

    Conceptie Buggy

    Poate sa puna cineva niste poze mai clare cu prinderea pinionului (ma refer la flansa).
  8. Kraven

    Conceptie Buggy

    Am pus o poza gasita pe net cand m am referit la matrita de brate. Pana nu vine caldura nu o sa ma apuc de lucru clar. In schimb o sa caut piese pe la dezmembrari : fuzete ,port fuzete , planetare ,discuri de frana etc. Oricum 3D-ul a suferit modificari de la 0 pe latime si inaltime fiindca mi am dat seama ca nu prea am loc in el In rest mai bag niste poze poate mai vine cineva cu idei.
  9. Kraven

    Conceptie Buggy

    Nu e greu dar nici asa de simplu cum pare Cu suspensia am lamurit-o.Voi lasa deocamdata bratele egale ,8 la numar fiindca asa fac numai o matrita.
  10. Kraven

    Conceptie Buggy

    De acord cu tine dar sunt pe buget limitat si mai mult ca sigur ma rezum la teava rectangulara. Iar pentru a face o freza ca aia deja consider ca ma complic prea mult. Are cineva idee despre constructia "double A arm" -sist de suspensie.Citeam undeva ca unul din ele ar trebui sa fie cu putin mai scurt dar...
  11. Kraven

    Conceptie Buggy

    E foarte usor sa-mi modific cotele in functie de ce sisteme voi adopta. Ca idee cum am zis mai sus ma gandesc sa cumpar un Tico rasturnat,avariat...cum o fi. De 4x4 doacamdata nu ma gandesc,m as bucura sa l vad realizat macar 4x2 si cine stie...poate urmatoarele modele. INFO : 1.Am desfasurat desenul si mi intra in jur de 10 bari din teava rectangulara de 6m.M am gandit la 30x30x3 (stiu ca e mai buna pt cadru teava rotunda dar e mai greu la imbinari.) 2.Cumpar o masinuta mica ,neinmatriculata , in stare de functionare ,pretabila pt ce mi ar trebui .
  12. Kraven

    Conceptie Buggy

    Vazusem si eu buggy-urile de la EDGe si mi se par si mie reusite numai ca este o problema.Planele sunt pe bani.Si cum dispun de ceva timp liber am inceput sa ma joc sa vedem ce iese. PS -Recunosc ca m am inspirat de la niste poze de buggy gasite pe un site de pe la noi. -Eu n-o consider reclama iar criticile abia le astept mai ales ca de aia am pus discutia aici, ca sa corectez eventualele erori. Corect.Modificat Partea cu locurile sunt de acord. Partea cu 4x4 deja ma depaseste (financiar). In poza se vad cotele Lxlxh Din lipsa de experienta in asa ceva am aproximat si eu plecand cum am mai zis de la niste poze gasite pe net. Pentru sistemul de directie ma gandeam la unul de Tico sau Matiz (desi cred ca sunt aceleasi-nu stiu sigur) si la suspensii amortizoare reglabile. La motorizare inca nu m-am gandit...mai este mult pana acolo. Oricum o sa va tin la curent cu stadiul lucrarilor. In final va multumesc de idei si pareri si...gata, am plecat la treaba.
  13. Salutare , De ceteva zile am inceput ceva schite la un buggy non-conventional Pun si niste poze sa vedeti despre ce este vorba. Astept idei pentru imbunatatirea modelului si de ce nu, ceva despre sistemul de directie si suspensii care in momentul de fata imi dau cea mai mare bataie de cap,ca de motorizare nici nu ma gandesc acum... (Schitele-s facute cu CATIa V5)
  14. Kraven

    BURSA LOCALA

    Sari KGB-ule ca parca tu ti doreai sa faci ca Santana Dai bicicleta si ti iei chitara... PS Bafta la vanzare
  15. Kraven

    BURSA LOCALA

    Hai ca astept si io ceva combinatii in PM !!!
×
×
  • Creează nouă...