spd Postat Decembrie 23, 2005 Share Postat Decembrie 23, 2005 Ofer carte service pentru Kawasaki KLE 500,am doua buc. scuze, cred ca se spune manual de service. scuze,cred ca e vorba de manual de service Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrian cristea Postat Decembrie 23, 2005 Share Postat Decembrie 23, 2005 Ofer carte service pentru Kawasaki KLE 500,am doua buc. scuze, cred ca se spune manual de service. scuze,cred ca e vorba de manual de service cit face? io as vrea una. din pacate observ ca e in germana dar asta e, invat germana, :-). pentru ce model (din ce ani) este mai exact? merci adrian p.s. din timisoara? cum facem cu plata/livrarea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spd Postat Decembrie 24, 2005 Autor Share Postat Decembrie 24, 2005 nu stiu din ce an dar mari diferente nu cred ca sunt al meu era din 1992 nu costa nimic doar transportul.daca esti din bucuresti pot sa o trimit cu o masina de la firma,adica pe o cafea la sofer. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrian cristea Postat Decembrie 24, 2005 Share Postat Decembrie 24, 2005 nu stiu din ce an dar mari diferente nu cred ca sunt al meu era din 1992 nu costa nimic doar transportul.daca esti din bucuresti pot sa o trimit cu o masina de la firma,adica pe o cafea la sofer. :-) da, sint din bucuresti. 0721.83.00.03 e numarul meu; sau da-mi un numar al soferului care vine ca sa stabilesc ziua, ora si locul intilnirii. de aici io zic sa continuam pe p.m. multumesc mult. adrian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate