yuk Postat Martie 9, 2009 Share Postat Martie 9, 2009 (editat) O parere de la cine a cumparat asaceva de la Louis, 2x29 litrii, 80 euro Multumiri anticipate ! Visit My Website Editat Martie 9, 2009 de yuk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Angi Postat Martie 9, 2009 Share Postat Martie 9, 2009 O parere de la cine a cumparat asaceva de la Louis, 2x29 litrii, 80 euro Multumiri anticipate ! Visit My Website Am eu d-astea. Daca desfaci fermoarul ca sa fie la capacitate maxima si pui chestii si in buzunarele laterale, vei avea latimea unui SUV. Daca le porti cu fermoarul inchis si nu pui lucruri in buzunarele laterale sunt ok, dar nu vor mai fi de 29 L bucata. Uite cum arata aici cu fermoarul inchis dar cu buzunarele laterale pline. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Martie 9, 2009 Autor Share Postat Martie 9, 2009 Am eu d-astea. Daca desfaci fermoarul ca sa fie la capacitate maxima si pui chestii si in buzunarele laterale, vei avea latimea unui SUV. Daca le porti cu fermoarul inchis si nu pui lucruri in buzunarele laterale sunt ok, dar nu vor mai fi de 29 L bucata.Uite cum arata aici cu fermoarul inchis dar cu buzunarele laterale pline. sunt cam de choper. Calitatea lucraturii justifica pretul. Vad ca le ancorezi suplimentar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Martie 9, 2009 Share Postat Martie 9, 2009 /index.php?...p;#entry1679564 am si eu surorile mai mici nu ti pot zice prea multe,ca e sezonul ampulea rau(ploua de 3 zile la noi) arata bine si au costat mai mult decat m am asteptat,dar sunt extrem de mici,abia o sa incapa prosopul la vara cand merg la strand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate