Jump to content

yuk

Super Membru
 • Posts

  4,631
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  SIBIU
 • Carnet moto din
  1997
 • Motocicleta
  Tenere700, 350EXC-F
 • Numar Moto
  SB
 • Club
  tenereclub.ro

Profile Fields

 • Interests
  moto

Recent Profile Visitors

3,934 profile views

yuk's Achievements

 1. ca protecție la vânt, rt este mai bun decât gt?
 2. daca te uiți cu atenție la forma basculei, a rezervorului spate, a roții din fata, etrieri, furcă, etc, vezi ca asemanarea este evidentă. Zic de arhitectura exterioara. Este copiere. Totuși, nu au clonat cadrul cu zăbrele. Am avut un 690 2-3 ani, e fain, nu mai vreau!
 3. totul ok, a trecut de doi ani și de 20 mii km. Nu am avut nici o defecțiune, mă așteptam să moară senzorul de cric, dar probabil că dacă nu este lovit de pietre nu se întâmplă nimic. Am trecut și prin vaduri de râu, suficient de adanci incat sa îmi pară rau pe la jumatatea traversarii. Totul ok.
 4. dacă te uiti atent la chinezarie, vezi foarte multe elemente care seamnana cu 690
 5. ktm690 are fix (+/-3-4kg) aceeași greutate ca crf300 , doar ca este de trei ori mai puternic. (3 cum ar zice Adi Despot). Este înalt pe enduro și incomod la touring. Exact ca un unicorn. 150 kg cu lichide.
 6. am revenit la portocaliu, dar ceva mai slim. Practic in loc de unicornul 690 acum am un tenere700 si un 350exc-f 2017 cu suspensie Xplor
 7. nu mai stiu exact ce am facut, dar am cioplit puțin din plastic și capacul a presat mai bine oringul pe rezervor. polizează puțin din capătul piulitelor.
 8. s-a oprit la relanti, cel mai naspa a fost in sensul giratoriu. Se decalibreaza repede, chiar dacă il rezolvi dupa câteva luni iar începe. Si 790 se oprește. Pierde antigel, ba refuleaza prin borcan, ba pierde pe la îmbinări, la termostat. Are o problemă constructivă, axul basculei freacă direct in cadru. Se uzează culbutorii ff repede 12-25mii km. Trebuie sa-i tot cureți injectorul și pompa se duce repede, dar este ieftină aftermarket. Șaua te rupe, ghidonul este obositor la drum lung. Se strică magnetul de la senzorul cricului. Are putere.
 9. ti-ai luat dct? rezolvarea este toba inalta hp corse, dar care costă 570€. Si a apărut și rezervorul de plastic Acerbis 23 litri 370€, dar pentru care stai la rand cam o lună. *după 12 mii km nu mi-am ars cizmele *scutul original este chiar ok, eu am sw *oglinzile nu ti le-ai reglat tu, sunt chiar ok, pliabile și design ok *intre varianta rally și cea stock nu este nici o diferență, doar culoarea si un pachet de accesorii de 3000e *te poți fâtâi cu ea zilnic, de aceea are numai 72 cai (cred ca ai tras concluzia pt ca ai 170 km și șaua rally are +2cm, iti trebuie chitul de coborare -4 cm care păstrează cricul original, dar este -6cm din ce știi tu) * cu șaua ai dreptate, nu este de touring, am toate cele 3 șei yamaha, soluția este husa CoolCovers (90£), eu am luat din China cu 125 lei. *motoretele rally au aripa pe roată jos. *scărițele, diar bagi de vină, totuși mi-am pus SW ION. Ai dreptate cu oala ambreajului, dar te obișnuiești cu ea după câteva sute de km, plus ca pentru 200 lei poți sa pui un capac de plastic chinezesc care are si rol termic. *in 12 mii km cizmele mele nu au atins galeria. dacă ăsta vară ai văzut un Tenere negru cu pasager, pe Strategică, eu am fost. dupa 3000€ nu am mai ținut socoteala. Voi lua și rezervorul Acerbis și cercurile cu spițe excel
 10. deși aveam arcurile din noiembrie, azi mi le-a montat mecanicul. Numai 1 km am făcut până acasă, dar par ok.
 11. este o firmă care face proiectoare video. Au si modelul 2003 tot mini, dar cu un balast care presupun ca este radiatorul. Ăla de far, cu radiator de 4200 lumen chiar este fain, am avut. Ungaria sau Cehia.
 12. de alea zic pt ca vrei mici. Fain este ăla de far pe care il pune R/G in turnul lor. 4200 lumen . Are radiator.
 13. m-am dat pe munte, am sărit prin toți bolovanii și nu am simțit nevoia sa schimb nimic la suspensie. Pe dig, pe macadam ff bun am mers cu 150 kmh la a 2a ieșire (164 pe ceas), in locul in care cu ktm690 curajul meu s-a terminat la 140 kmh. Presupun ca instinctul de autoconservare. sunetul tobei Mivv oval carbon, http://www.youtube.com/shorts/JxPErDQt_0A
 14. caută LSK electronics, model 2002 . Au două puteri si fiecare lunga, scurtă sau ceață. 2x1800 lumen. Montate chiar lângă handguard
 15. 2012 are 690 cc și instalatia electrica de la 654cc fara abs
×
×
 • Create New...