intrusu Postat Martie 9, 2009 Share Postat Martie 9, 2009 am si io o lista de piese pe care am tot trimis-o in stanga si dreapta asteptand un pret, o confirmare.....ceva; toata lumea tace. fiind din bucuresti poate se uita pe lista mea si cineva din bucuresti; poate o scoatem la capat: "Am un hornet de 600 cc din 1999 ( PC 34 ) si trebuie sa-i fac o revizie mai serioasa, asa ca vreau un pret si un termen MAXIM la care le pot gasi pe toate o data la voi: - manete ( leviere ) ambreiaj si frana - stock, normale, banale, de preferinta noi. - cabluri ambreiaj si acceleratie ( are 2 cabluri pe acceleratie ! ) - NOI - placute frana fata si spate ( originalele sunt "nissin" ) - ulei motor SAE 10-40 4,5 L ( minim 4,2 L ) - ulei normal; nu racing sau alte traznai. - filtru de ulei ( unu bun ) - filtru de aer - set bujii ( 4 ) CR9EH-9 (NGK) - va rog sa-mi dati doua preturi; unul cu si unul fara iridium." daca nu se poate altfel; macar pe pm poate-mi trimite si mie cineva un pret. multumesc anticipat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate