bau-bau Postat Martie 10, 2009 Share Postat Martie 10, 2009 Salut... am nevoie de urmatoarele piese pentru o yamaha r6 2001 : Capac motor stanga , carena superioara stanga , suport bord , far, carena fata , capacul ala de la airbox stanga , si aripa fata . Eu am mai trimis mailuri, pe unde am putut si eu, dar inca astept raspunsurile . Cei care aveti asa ceva din dezmembrari sau eu stiu.... va rog postati aici . Puteti posta si linkuri... astfel imi veti usura cautarea . Va multumesc anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bau-bau Postat Martie 11, 2009 Autor Share Postat Martie 11, 2009 Up! nu stie nimeni nimic? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Martie 11, 2009 Share Postat Martie 11, 2009 Poate fiindca aici NU ESTE TOPICUL DE CUMPARARI ? Ia vezi mai jos, la bursa - cumparari - piese de schimb. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate