Sari la conținut

bau-bau

INACTIV
  • Număr conținut

    733
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de bau-bau

  1. ) )) genial =)) in concluzie e lowside sau highside?? =))
  2. nu enervezi pe nimeni... dar cand motorul a inceput sa se dea peste cap riderul era deja undeva prin porumb
  3. Omule... lowside sau highside e efectul , motivul (sau cum dracu s-o zice ) din cauza caruia cazi... Odata ce ai cazut si motorul se tavaleste nu mai intereseaza pe nimeni cate piruete face in aer...
  4. Motorul se duce taras pe stanga pana in tarana aia... acolo incepe "nebunia lu` Salam" cu tumbe , triplu surub cu dubla piulita pe spate , etc . ce draci nu mai vb romaneste ?
  5. Pe bune ... termenii astia ingineresti ne mananca urechile . se poate sa se fi tavalit motorul si pe partea cealalta , nu zic nu ! avea ceva viteza ! insa highside eu stiu ca e "chestia" aia cand pierzi spatele si apoi brusc motorul vine sub tine( tu esti la ghidon) . Ori daca motorul s-a culcat pe o parte si se duce taras poa` sa faca apoi si 15 tumbe ca ala nu se mai cheama highside bre .
  6. asta se numeste highside . DIn cate banghesc eu in filmuletul lui nu prea vad sa il arunce asa si nici sa cada motorul pe partea cealalta. S-o fi intors dar nu era de la highside ci mai degraba ca s-a proptit de ceva... in jante etc . PS : dupa ce s-a tarait motorul pe o parte 10m ala nu mai e highside neam... Doar asa cand le povestesti prietenilor la terasa . Suna mai bine : " frate am facut un highside.. " =))
  7. Crezi ca n-au mai polizat baietii scaritele?? iti zic eu ca da... oricum cand incepi sa polizezi scarita deja urmeaza sa pierzi spatele... Nu sunt eu mare reisar... parerea mea de noob e ca a intrat prea tare . Era jumate pe jos inainte sa ajunga in punctul cel mai strans al curbei .
  8. am abordat odata un viraj si mi s-a infipt scarita in asfalt si ma invarteam ca titirezu in scarita ... am vomitat inainte sa se opreasca motorul... Las`o moarta ca macane pe asta cu scarita...sau poate k7`le are scaritele fixe.. zi ca ai fortat-o , te-a batut ghidonul si s-a intamplat... nu`i o rusine . Insanatosire grabnica
  9. bau-bau

    Yamaha R1

    mai dai tu mult in limitare ca o sa te dai cu rolele pe pista...
  10. si eu care credeam ca fernando e cel mai ratat personaj pe care l-a dat caransebesu... se pare ca sunt altii mult mai ... are o fata de prost , de criminal . Eu l-as condamna la 2 X inchisoare pe viata doar pe mu!a aia !
  11. daca scapa ma ofer sa il iau pe capota contra unei sume modeste... Garantez ca il fac cacao
  12. N-o sa apuce sa le foloseasca oricum , se va rupe cadrul....
  13. bau-bau

    The two girls...

    Sa moara Gibilan daca nu iti sta bine pe motor . s-a dai p`o roata sanatoasa )
  14. din cunostintele mele (nu f mari ce-i drept) motocicletele japoneze de generatie noua nu au tacheti... sau ma rog , axele cu came(cama) impinge supapa prin intermediul unor pastile de mici dimensiuni . Jocul supapelor se poate regla doar schimband pastilele respective ... Totusi inainte de a a te baga adanc in motor elimiba toate posibilitatile la exterior . de multe ori o problema ce pare grava se rezolva fff simplu.
  15. parerea mea ca ai schimbat lantul de distributie si nu te-ai uitat la ala de transmisie... El ce zice? in ce stare e?
  16. Caut sa cumpar oglinzi pt yamaha r6 2002 , alea cu bratul subtire . Urgent ! Valabil pana pe 20.07!
  17. Ai vorbit putin aiurea la faza cu peria de sarma . Daca o cureti de cateva ori cu peria o sa dea scanteie pe oriunde altundeva , numai la electrod nu.
  18. Parerea mea e ca in timpul sezonului ar trebui sa fim cu ochiii in paispe ca pe litoral se aduna ciobanii de peste tot , deci implicit numarul lor e mai mare decat in alte judete . Fiecare merge cum vrea , vine la mare cu "tovarasii" isi da seama ca a gresit drumul si intoarce direct pe linia continua fara sa ii pese de ce e in jur ... ca lui ii pasa doar ca tre sa ajunga in costinesti si a trecut de statiune . Zi de zi vad faze de genul... schimbari de directie fara a se asigura si fara semnal , sicane in trafic etc . Daca tot soferii ne pun fata-n fata cu moartea noi macar sa stim sa fugim de ea...
  19. legionarule ce-ai ma s-a umflat taratza in tine?? tu chiar ai stricat topicul , pilot de SS ce esti ....
  20. Hai sa iti explic ce am vrut sa zic. Indiferent ca baiatul mergea cu 50 sau cu 200 soferul n-are nici o scuza ca a intors pe dubla continua . Si eu o blanuiesc pe portiunea aia mai mereu si nu sunt singurul . motociclistul a fost executat fara drept de apel . Ce nu inteleg desi te tot straduiesti tu sa ma faci sa inteleg e de ce se cearta lumea aici . Am inteles , e forum , se discuta liber dar, acidentul a fost prezentat inca de la inceput si totusi venim noi cu completari : "daca era asa , daca bagam un stoppie, culcam motorul pe o parte si treceam pe sub masina etc " deaia zic , ca reisarii skillati se aduna ca mustele cand apare cate un topic la accidente , si fiecare isi da cu parerea cu faze din filmele gen Torque , Bikerboyz .
  21. chiar nu inteleg ce atatea certuri . Ma distreaza faptul ca de fiecare data cand apare cate un topic de genul , apar cei mai preventivi , cei mai skillati , cei mai Rosii , cei mai curajosi . Ce vina avea baiatul ala? Niciuna! indiferent ca mergea cu 90 . 150 , 340 daca ala nu intorcea , el isi vedea de drum . Chiar azi mi-am pus xenon si merg numai cu faza lunga, indiferent ca e zi sau noapte ! mai bine sa am frigiderul plin si sa tastez sanatos de acasa . sper sa imi fie de folos .
  22. poti pune si 180 ... daca schimbi motocicleta cu totul...
  23. pe portiunea aia spre costinesti poti sa o blanuiesti lejer...
×
×
  • Creează nouă...