Vizitator DARK-RIDER-82 Postat Decembrie 28, 2005 Share Postat Decembrie 28, 2005 salutare! sunt curios cam ce poate un malaguti madison k-400! care aveti asha ceva prin "batatura"? as vrea sa-l studiez , sa-l incalec, si poate dak vrea proprietarul sa ma plimbe o tura (oricare tura:) ) din princpiu nu conduc motorul altuia decat dak vreau sa-l cumpar NEAPARAT sau am bani sa-l platesc dak il fac praf intr-o curba:) am vazut cazuri , de-alea serioase cu motoare de viteza si m-am racorit...DECI:dak exista vreun binevoitor sa-mi satisfaca curiozitatea , e OK , dak nu asta e, inca un topic degeaba! BAFTA! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Ianuarie 25, 2006 Share Postat Ianuarie 25, 2006 Salut! Hai sa te lamuresc cu ce am observat eu la Madison: saua prea inalta (e adevarat ca si eu am doar 1,62 ... : ), bordul e mult prea jos si aproape (trebuie sa misti capul cam mult k sa-l vezi),de pretz numai zic nimic...In rest...Frumos foc!M-am urcat pe el la magazin,la Motor Unu,asa ca nu stiu ce "prestatii" are... In schimb,am mers pasager pe Aprilia Atlantic de 500 cc,drum dus-intors Bucuresti-Brasov.La asta pot sa-ti spun destule... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate