Shobolanu' Postat Martie 11, 2009 Share Postat Martie 11, 2009 Barbati, lacul de pe "lower legs"( picoarele de jos a furcii... nush cum ii spune) la motoras arata ca dracu. Daca il smirghelesc trebuie sa folosesc un shmirghel mare shi zgariu aluminiu... dupa care o sa trebuiasca sa polishez pana imi sar capacele. Este ceva solutzie mai simpla???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Martie 11, 2009 Share Postat Martie 11, 2009 sablare cu perle sau nisip fin! cu smirgleul pina-l dai jos iti vine negru in fata ochilor. mai era ceva solutie care dizolva vopseau, o zice careva cum se numea. eu as merge pe sablare, pentru o lucrare asa mica cum sunt bratele furcii nu te costa mult, si merita!iese ca la carte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Martie 11, 2009 Share Postat Martie 11, 2009 (editat) sablare cu perle sau nisip fin!cu smirgleul pina-l dai jos iti vine negru in fata ochilor. mai era ceva solutie care dizolva vopseaua, o zice careva cum se numea. eu as merge pe sablare, pentru o lucrare asa mica cum sunt bratele furcii nu te costa mult, si merita!iese ca la carte Decanol ?Nu prea iti recomand,o inmoaie atat de tare incat o face mai greu de indepartat,se transforma intr-un lipici care nu se mai curata niciodata. Editat Martie 11, 2009 de brick23 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DragosV Postat Martie 11, 2009 Share Postat Martie 11, 2009 lichid de frana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shobolanu' Postat Martie 12, 2009 Autor Share Postat Martie 12, 2009 Hmmmm... nu doream sa le dau jos ca semeringurile sunt brici...O sa incerc cu shmirghel shi daca ma plict o sa le dau jos shi trimit la sablare, shlefuire shi cromat sau powder coat. Merci barbatzi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_Blade_ Postat Martie 12, 2009 Share Postat Martie 12, 2009 Kromofag... sper ca am scris corect. o dai cu pensula, astepti 10 min dupa care speli. Curata tot pana la metal. E o solutie alba, branzoasa ca si componenta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Giz Postat Octombrie 4, 2009 Share Postat Octombrie 4, 2009 Vad ca esti prin NZ, cauta aircraft paint stripper sau ceva asemanator. Dai cu pensula si inmoaie vopseaua. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shobolanu' Postat Octombrie 4, 2009 Autor Share Postat Octombrie 4, 2009 Merci de sfaturi barbati. Pana la urma am facut-o clasic... smirghelit dupa care am slefuit. A fost obositor dar a meritat efortul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate