pasbogdan Postat Martie 16, 2009 Share Postat Martie 16, 2009 (editat) Dupa ninsoarea de vineri,cand totul parea pierdut..... In prima poza apare copacul cu pricina si bucata de aripa care a parasit fara preaviz motorul Zapada afanata,caldurica pe la orele amiezei,"piti biker" care sa dadea mare ca are cric,si motorul meu "priponit" Recomandari pentru plastice? Frigul a cauzat "explozia"?Cazatura a fost minora... Editat Martie 16, 2009 de pasbogdan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piti_biker Postat Martie 29, 2009 Share Postat Martie 29, 2009 poate te ajuta alfred cu platicaraiele...da ce sa zic iesirea aia nu a fost ea foarte lunga ca traseu ci foarte lunga ca timp...noi defapt am iesit la dans in sat...nu sa ne dam cu motoarele cam asa se poate numi iesirea..am ieist si azi dar din pacate baogdan sa intors acasa din motive tehnice care pana la urma erau ff minore..asta e va fi alta peste o saptamana.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piti_biker Postat Martie 29, 2009 Share Postat Martie 29, 2009 ceva de azi.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaduSPR Postat Martie 29, 2009 Share Postat Martie 29, 2009 a disparut zapada in toatalitate...foarte taree.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piti_biker Postat Martie 30, 2009 Share Postat Martie 30, 2009 da asa e, dar in unele locuri mai era cate un petec de zapada..a fost super iesirea.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate